×

JEEP CU PLATFORMĂ ȘI 2 ATV-URI

Un SUV mic 4 x 4 cu o platformă care transportă 2 vehicule. Jeep-ul are un mecanism de antrenare inerțial, iar acest lucru va face automat jocurile și mai distractive și mai realiste!

Alegerea culorilor este aleatorie și în funcție de disponibilitate!

·       Dimensiuni pachet în cm: 37 x 8 x 10

·       Material: plastic non-toxic

·       Potrivit pentru copii peste 3 ani.

·       Fabricat in China

Citeste mai multArata mai putin
Referinţă:
14405
Add to wishlist
Descriere

Jeep-ul cu platformă pentru copii cu 2 roți este jucăria perfectă pentru băieții cărora le place să se distreze cu mașini și curse. Acest mic jeep 4 x 4 este echipat cu o platformă, ceea ce face jocul și mai realist și mai distractiv.

Una dintre cele mai importante caracteristici ale acestui jeep pentru copii este mecanismul de antrenare inerțială. Aceasta înseamnă că jeep-ul este alimentat cu o singură lansare și va continua să conducă o perioadă de timp fără a avea nevoie de o unitate suplimentară. Acest lucru face jocul și mai distractiv și realist, permițând copiilor să se bucure de momente reale de curse.

În plus, jeep-ul pentru copii este fabricat din plastic non-toxic, care este sigur pentru copii. Acest lucru este foarte important deoarece copiii pun adesea jucării în gură sau le ating cu mâinile. Nu există pericol de substanțe nocive sau alergii cu această jucărie, ceea ce o face potrivită copiilor peste 3 ani.

Jeep-ul cu platformă pentru copii este și un cadou ideal pentru micuții cărora le place să se distreze în aer liber. Copiii se pot bucura de ore nesfârșite de distracție creând diferite scenarii și curse cu jeep-ul și ATV-urile.

In plus, jeep-ul cu platforma pentru copii cu 2 roti este usor de folosit si manevrat. Copiii îl pot conduce și controla cu ușurință, făcându-i participanți activi la joc. Acest lucru îi ajută pe copii să-și dezvolte abilitățile motorii și coordonarea.

Toate acestea fac din jeep-ul pentru copii jucăria ideală pentru copii pentru băieții care iubesc mașinile și cursele. Este distractiv, realist și sigur de utilizat. Copiii se pot bucura de ore nesfârșite de distracție și emoție.

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
14405

Fisa tehnica

Livrat
august 2023
Tema / Eroul
Alții
Gen
Pentru băieți
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare