×

MAȘINI CU OCHI 12 BUC. ÎNTR-O CUTIE

Super distracție pentru fanii serialului animat cu carucioare vesele! Cufundați-vă în aventură împreună cu personajul principal și prietenii săi și distrați-vă la maximum ore întregi ! Pachetul conține 12 cărucioare din plastic cu tracțiune înapoi .

·      Dimensiuni pachet în cm: 31 x 4 x 22

·      Lungimea mașinii în cm: 5-6

·      Material: plastic non-toxic

·      Potrivit pentru copii peste 3 ani.

·      Fabricate în China

Citeste mai multArata mai putin
24,24 Lei (incl. TVA)
20,37 Lei (Fara TVA)
Stoc epuizat
Anunta-ma cand este disponibil
Referinţă:
14454
Add to wishlist
Descriere

MAȘINI CU OCHI 12 BUC. le va oferi copiilor super distracție și îi va scufunda în lumea serialului de desene animate cu cărucioare vesele. Acest set cărucior este perfect pentru copiii care iubesc mașinile de jucărie și se distrează ore întregi cu ele.

Pachetul include 12 cărucioare din plastic cu tragere înapoi. Aceasta înseamnă că copiii le pot propulsa trăgându-le înapoi și apoi eliberându-le. Este un mod interesant și distractiv de a te juca, care va energiza și va distra copiii.

Acest set de carucioare este potrivit pentru copiii peste 3 ani. Oferă distracție și divertisment care va dezvolta abilitățile motorii și coordonarea copiilor. Ei vor învăța să controleze mișcarea mașinilor și să creeze diferite situații de joc. Este o modalitate grozavă pentru copii de a-și dezvolta imaginația și de a se distra cu prietenii sau singuri.

Aceste cărucioare mici sunt robuste și durabile, făcându-le potrivite pentru utilizare pe termen lung. Copiii se pot bucura să se joace cu ei ore în șir fără să-și facă griji pentru starea lor.

Acest set este un cadou ideal pentru copiii care iubesc mașinile de jucărie și desenele animate. Îi va distra și le va oferi nenumărate ore de distracție și distracție. Copiii vor învăța să se distreze și să își dezvolte imaginația creând diferite situații de joacă cu cărucioarele distractive. Acest set este perfect pentru copiii cărora le place să colecteze și să se distreze cu cărucioarele.

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
14454

Fisa tehnica

Livrat
octombrie 2023
Tema / Eroul
Mașini
Gen
Pentru băieți
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 02319
12,72 Lei (Fara TVA)
15,14 Lei (incl. TVA)
Un microfon din plastic care funcționează cu baterie, care va atrage instantaneu atenția oricărei mici zâne. Pentru că pe lângă faptul că este în cea mai preferată culoare feminină – roz, el are o panglică frumoasă cu...
Referinta: 12397
27,26 Lei (Fara TVA)
32,44 Lei (incl. TVA)
Iti place sa gatesti? Și îți place seria de desene animate cu porci? Dacă răspunsul este da și știm că este, atunci acest set minunat de bucătărie este doar pentru tine! Contine: o plita incinsa, 2 ustensile de gatit,...
Referinta: 06978
5,33 Lei (Fara TVA)
6,34 Lei (incl. TVA)
O undiță mică pentru micii pescari, extrem de potrivită pentru jocuri distractive. Și nu doar când faci baie. „Captura” este formată din 4 animale din plastic pe care le poți agăța cu ușurință. Și pe lângă faptul că...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare