×

SET CU UN JEEP ȘI O MAȘINĂ SPIDER

Un set distractiv de două vehicule - un jeep 4x4 și o mașină sport cool dedicată celui mai iubit dintre toți supereroi. Platforma este mobilă și poate fi detașată/atașată, iar jeep-ul are mecanism de inerție. Toate acestea, împreună cu imaginația ta, vor transforma jocurile într-o realitate magică!

Combinațiile de culori variază și pot fi diferite de cele din imagine!

·       Dimensiuni pachet în cm: 44 x 13 x 13

·       Material: plastic non-toxic

·       Potrivit pentru copii peste 3 ani.

·       Fabricat în China

Citeste mai multArata mai putin
24,24 Lei (incl. TVA)
20,37 Lei (Fara TVA)
Stoc epuizat
Anunta-ma cand este disponibil
Referinţă:
14475
Add to wishlist
Descriere

Jeep Ride Spider Car este un set distractiv de două vehicule care va stârni imaginația oricărui copil. Acest set include un jeep cu platformă 4x4 și o mașină sport minunată dedicată celui mai iubit dintre toți supereroi.

Una dintre cele mai interesante caracteristici ale acestui kit este platforma detașabilă care poate fi detașată și atașată de jeep. Acest lucru le permite copiilor să creeze diferite scenarii și jocuri.

Jeep-ul are un mecanism inerțial care îl face și mai distractiv de jucat. Conduceți-l și lăsați-l să meargă și se va înainta singur pe o anumită distanță. Acest lucru le oferă copiilor posibilitatea de a se distra și de a-și dezvolta abilitățile motorii.

Combinațiile de culori ale setului variază, ceea ce le permite copiilor să aleagă culorile preferate și să creeze combinații unice.

Jeep Wazi Car Spider este fabricat din plastic non-toxic care este sigur pentru copii. Este potrivit pentru copiii peste 3 ani, fiind un cadou ideal pentru un baiat.

Cu Jeep Ride Spider Car, copiii se vor scufunda într-o realitate magică în care își pot crea propriile povești și aventuri. Acest set este ideal pentru dezvoltarea imaginației, a abilităților motorii și a coordonării copiilor.

Nu ratați ocazia de a oferi copilului dumneavoastră acest set distractiv de două vehicule - Jeep Ride Spider Car. Îl va distra și îi va oferi ore nesfârșite de distracție și joacă!

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
14475

Fisa tehnica

Livrat
mai 2023
Tema / Eroul
Razbunatorii
Spiderman
Gen
Pentru băieți
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 16018
14,84 Lei (TVA inclus) 9,35 Lei (Fara TVA) 25%
11,13 Lei (incl. TVA) 14,84 Lei
-25%
Trusă de hochei pentru toți micii pasionați de acest sport. Potrivit pentru joaca în aer liber, dar si in confortul casei. Conține: 2 crose și un puc. ·       Dimensiuni pachet in cm: 10 x 70 ·       Material:...
Referinta: 14366
30,31 Lei (TVA inclus) 19,10 Lei (Fara TVA) 25%
22,73 Lei (incl. TVA) 30,31 Lei
-25%
Un tren de viteză electric pe care fanii acestui tip de jucărie îl vor aprecia cu siguranță. Vine cu un aspect atrăgător, sunete, lumini și va deveni foarte repede cea mai preferată jucărie! ·       Dimensiuni pachet...
Referinta: 09115
36,35 Lei (TVA inclus) 22,91 Lei (Fara TVA) 25%
27,26 Lei (incl. TVA) 36,35 Lei
-25%
Un set de două tombale care sunt controlate de o tijă magnetică. Distreaza-te cu prietenii si hai sa vedem al cui varf se poate invarti mai mult! ·      Dimensiuni pachet în cm: 22 x 19 x 7 ·      Alimentare: 8...
Stoc epuizatSold out
Referinta: 14427
37,46 Lei (Fara TVA)
44,58 Lei (incl. TVA)
Un jeep din plastic cu roți de cauciuc, potrivit pentru aventuri extreme! Vine cu un design interesant dedicat unuia dintre supereroii noștri preferați. Este controlat de o telecomandă, se mișcă în toate direcțiile și...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare