×

SET ROZ DE DOCTOR

Un set distractiv care va atrage toți micii fani ai jocurilor cu doctori. Lasă-ți imaginația să te ghideze și lasă fiecare joc nou să aibă un nou scenariu!

·       Dimensiuni pachet in cm: 27 x 38

·       Material: plastic non-toxic

·       Potrivit pentru copii peste 3 ani.

·       Fabricat in China

Citeste mai multArata mai putin
13,63 Lei (incl. TVA)
11,45 Lei (Fara TVA)
in stoc
Referinţă:
12354
Add to wishlist
Descriere

Doctorul din carton roz este jucăria perfectă pentru copii pentru toți micii fani ai jocurilor „doctor”. Acest set distractiv oferă posibilități nesfârșite de joacă și divertisment, iar fiecare nou joc poate fi cu un nou scenariu care este creat de imaginația copilului.

Acest set de doctor pentru copii pentru fete oferă tot ce aveți nevoie pentru a deveni un adevărat unchi doctor. In set vei gasi diverse accesorii care sunt realiste si care vor permite copilului sa se bucure de rolul unui medic si sa efectueze diverse proceduri medicale.

Acest set de doctor pentru copii este perfect pentru dezvoltarea imaginației și a abilităților sociale. Copiii se pot distra jucând rolul de medic, pacient sau asistent și pot crea diferite scenarii și povești. Acesta este un mod minunat prin care copiii învață să aibă grijă de ceilalți, să înțeleagă de ce este important să se prezinte la medic și să învețe despre procedurile medicale de bază.

Această trusă medicală pentru copii este perfectă pentru jocurile de rol cu prietenii sau familia. Copiii se pot distra creându-și propriile povești și devenind adevărați mici doctori. Aceasta este o modalitate minunată de a dezvolta abilitățile de comunicare și de a învăța să lucrezi în echipă.

Setul doctor este cadoul perfect pentru orice copil căruia îi place să se joace doctorul. Oferă posibilități nesfârșite de distracție și distracție, dezvoltând în același timp imaginația, abilitățile sociale și de comunicare ale copilului. Lăsați copilul să se bucure de a fi medic și să creeze povești uimitoare cu aceste minunate jucării medicale.

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
12354

Fisa tehnica

Livrat
iulie 2023
Tema / Eroul
Alții
Gen
pentru fete
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 12383
9,07 Lei (TVA inclus) 5,72 Lei (Fara TVA) 25%
6,80 Lei (incl. TVA) 9,07 Lei
-25%
Mai ales pentru cei mai înfocați fani ai lui Huggy ! Faceți o colecție cu toate figurinele pentru a face jocul și mai captivant și mai captivant! Figurinele sunt disponibile individual sau ca un pachet întreg de 16....
Referinta: 19099
13,23 Lei (Fara TVA)
15,74 Lei (incl. TVA)
Iti place sa gatesti? Ce zici de colorat? Știm că răspunsul la ambele întrebări este da, așa că avem ceva cu adevărat interesant pentru tine - un șorț de gătit colorat! Veți găsi, de asemenea, 12 culori de markere pe...
Referinta: 21576
17,80 Lei (Fara TVA)
21,18 Lei (incl. TVA)
Inima este cel mai potrivit cadou de Ziua Îndrăgostiților sau de altă ocazie romantică. Sau doar când vrei să spui cuiva „te iubesc”. Dăruind o inimă, spui totul fără cuvinte. Dăruind o inimă - dăruiești dragoste!...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare