×

TRUSA DOCTORULUI

Servietă albastră pe roți cu afișaj și două mânere - obișnuită și telescopică. Și în interior vei găsi o grămadă de rechizite medicale și dentare necesare pentru un examen amănunțit: stetoscop, seringă, lighean, pensetă și o oglindă dentară. Receptorul funcționează cu baterii și de îndată ce scoateți banda din compartiment, veți auzi sunetul unei inimi care bate însoțit de o lumină roșie intermitentă. Și asta va face jocul și mai interesant și îl va transforma într-o realitate magică!

·       Dimensiuni servieta in cm: 28 x 11 x 34

·       Material: plastic non-toxic

·       Potrivit pentru copii peste 3 ani.

·       Fabricat in China

Citeste mai multArata mai putin
57,62 Lei (incl. TVA)
48,42 Lei (Fara TVA)
in stoc
Referinţă:
12405
Add to wishlist(1)
Descriere

Set de doctor într-o valiză pe roți este jucăria perfectă pentru orice copil căruia îi place să se distreze pretinzând că este medic sau dentist. Această valiză albastră pe roți este echipată cu un afișaj și două mânere - obișnuită și telescopică, făcându-l confortabil de transportat și ușor de controlat de mâinile copiilor.

Deschizând servieta, copiii vor descoperi o varietate de rechizite medicale și dentare necesare pentru o examinare amănunțită. Printre acestea se numără o cască, o seringă, un lighean, pensete, o oglindă dentară și multe altele. Toate aceste accesorii sunt realizate din plastic de calitate si non-toxic, ceea ce asigura siguranta copiilor atunci cand se joaca.

Cea mai interesantă parte a trusei medicului este căștile care funcționează cu baterie. Când copiii scot banda din compartiment, ei vor auzi sunetul unei inimi care bate însoțit de o lumină roșie intermitentă. Acest lucru face jocul și mai realist și magic pentru copii.

Dimensiunile pachetului sunt de 28 x 11 x 34 cm, ceea ce face ca aceasta trusa medicala sa fie compacta si usor de depozitat. Produsul este potrivit pentru copiii peste 3 ani, ceea ce îl face ideal pentru micii medici și stomatologi cărora le place să se distreze și să se joace profesionist.

Această trusă medicală într-o valiză este fabricată în China și îndeplinește toate standardele europene de siguranță. Este potrivit pentru copiii cărora le place să se distreze și să se joace de rol, dezvoltându-și imaginația în timp ce învață despre sănătate și îngrijirea celorlalți.

Setul de joaca este un cadou ideal pentru orice copil caruia ii place sa se joace doctor sau dentist. Îi va distra și îi va încuraja să-și dezvolte abilitățile și imaginația. Nu rata ocazia de a-i face cadou copilului tau aceasta jucarie amuzanta si educativa.

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
12405

Fisa tehnica

Livrat
octombrie 2023
Tema / Eroul
Alții
Gen
Pentru băieți
pentru fete
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 09939
5,84 Lei (Fara TVA)
6,95 Lei (incl. TVA)
Ceas de mână excelent cu cadran electronic care arată data și ora. Asigurați-vă că trageți banda albă pentru a o regla folosind butoanele mici din partea dreaptă a carcasei. Pentru a închide ceasul, glisați-l în sus....
Referinta: 16175
28,02 Lei (Fara TVA)
33,34 Lei (incl. TVA)
Un blender roz alimentat de baterii care va deveni un asistent indispensabil pentru mica gospodina. Vine cu fructe și legume pe care le poți folosi pentru a face un smoothie delicios. Are un buton de pornire/oprire,...
Referinta: 12389
62,45 Lei (Fara TVA)
74,32 Lei (incl. TVA)
Un elefant moale de pluș, cu corp din plastic de care micuțul tău se va îndrăgosti la prima vedere! Va deveni cel mai bun prieten al lui pentru îmbrățișări și joacă, iar în fiecare noapte îl va însoți în lumea magică...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare