×

KIT DE DOCTOR 2 CULORI

Toți copiii adoră jocul „unchiului doctor”. Și în marea noastră trusă medicală, există tot ce trebuie să plătiți pentru a fi medic, pentru a face o examinare amănunțită și chiar pentru a „trata” un pacient mincinos! Veți găsi ochelari, pensete, o seringă, căști, tablete și ce nu! Lasă-ți imaginația să te ghideze și lasă fiecare joc nou să aibă un nou scenariu!

Setul este potrivit pentru fete și băieți. Jocurile de rol cu acest tip de jucării înlătură teama de medic-pacient, dezvoltă activitatea mentală, imaginația și încrederea în propriile acțiuni.

·       Culoare: roz, albastru

·       Dimensiuni pachet in cm: 28 x 43

·       Material: plastic non-toxic

·       Potrivit pentru copii peste 3 ani.

·       Fabricate în China

Citeste mai multArata mai putin
10,59 Lei (incl. TVA)
8,90 Lei (Fara TVA)
Culoare
  • Aleatoriu / mix
  • Roz
  • Albastru
Stoc epuizat
Anunta-ma cand este disponibil
Referinţă:
12464
Add to wishlist
Descriere

Carton doctor 2 culori este un set medical grozav care va transforma orice copil intr-un medic adevarat. În ea veți găsi tot ce aveți nevoie pentru a juca rolul Unchiului Doctor și pentru a vă examina amănunțit pacienții.

In set vei gasi ochelari, pensete, seringi, casti, tablete si multe alte accesorii. Totul este fabricat din plastic non-toxic, făcându-l în siguranță pentru a vă juca.

Jucăriile de doctor pentru copii sunt potrivite atât pentru băieți, cât și pentru fete. Sunt ideale pentru jocurile de rol, care nu numai că îndepărtează teama medic-pacient, dar dezvoltă și activitatea de gândire, imaginația și încrederea în propriile acțiuni.

Cu Cardboard Doctor 2 Colors, fiecare joc nou poate avea un nou scenariu. Copiii se pot distra creând diferite situații și roluri de jucat. Acest lucru le stimulează creativitatea și imaginația.

Setul este potrivit pentru copii peste 3 ani si are dimensiunea pachetului de 28 x 43 cm Culorile in care este disponibil sunt roz si albastru, facandu-l potrivit pentru orice copil.

Cardboard Doctor 2 Colors oferă un joc captivant și distractiv care îl va încărca pe copilul tău cu energie pozitivă și îl va ajuta să-și dezvolte imaginația și abilitățile.

Daca esti in cautarea unui cadou ideal pentru copilul tau, Cardboard Doctor 2 culori este alegerea perfecta. Îl va distra și îl va ajuta să se dezvolte într-un mod distractiv și educativ. Nu ezitați și comandați-l acum!

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
12464

Fisa tehnica

Livrat
mai 2023
Tema / Eroul
Alții
Gen
Pentru băieți
pentru fete
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Stoc epuizatSold out
Referinta: 12543
45,87 Lei (Fara TVA)
54,59 Lei (incl. TVA)
·      Dimensiuni pachet în cm: 33,5 x 17 x 11,5 ·      Alimentare : 3 baterii AA de 1,5 V (nu sunt incluse) ·      Material: plastic non-toxic ·      Potrivit pentru copii peste 3 ani. ·      Fabricate în Chinа
Referinta: 09956
36,38 Lei (TVA inclus) 22,93 Lei (Fara TVA) 25%
27,29 Lei (incl. TVA) 36,38 Lei
-25%
O colecție de 8 figurine de animale care locuiesc în diferite părți ale lumii. Suntem siguri că știți prea bine calul, vaca, capra și berbecul. Dar știi unde trăiesc ursul, gorila, tigrul și leul? ·...
Referinta: 12222
32,44 Lei (TVA inclus) 20,44 Lei (Fara TVA) 25%
24,33 Lei (incl. TVA) 32,44 Lei
-25%
Servietă de plastic îngrijită, cu mâner de frânghie, potrivită pentru jocuri acasă sau o plimbare în parc. Și în interior există o grămadă de delicatese cărora nu le puteți spune nu - cartofi prăjiți, înghețată...
Referinta: 12520
12,72 Lei (Fara TVA)
15,14 Lei (incl. TVA)
Mai ales pentru cei mai înfocați fani ai iconicului instalator cu mustață și ai companiei sale stelare! Alegeți o figurină sau faceți o colecție din toate cele 12 - astfel jocurile vor deveni și mai interesante și mai...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare