×

UNICORN PONEI DE PLUȘ CU ARIPI AROMATE 2 CULORI 35 CM

Un ponei unicorn de pluș, cu un corn argintiu și aripi împânzite cu stele strălucitoare. Strânge coada și aripile lui vor flutura pentru a „zbura” și te vor duce cu el în lumea lui de zâne!

·      Culoare : roz, alb

·      Dimensiune tot in cm: 35

·      Compozitie: 100% poliester

·      Se poate spala pana la 30°C

·      Fabricat in Bulgaria

Citeste mai multArata mai putin
40,21 Lei (incl. TVA)
33,79 Lei (Fara TVA)
Culoare
  • Aleatoriu / mix
  • Alb
  • Roz
in stoc
Referinţă:
21564
Add to wishlist
Descriere

Poneiul unicorn pufos cu aripi care flutura este jucăria perfectă pentru toți fanii unicorn. Este realizat din pluș moale și drăgălaș, făcându-l perfect pentru îmbrățișare și dragoste. Cu o înălțime de 35 cm, se potrivește oricărui copil și poate fi transportat cu ușurință oriunde.

Unicornul de pluș are un corn argintiu și aripi împânzite cu stele strălucitoare. Aceste detalii dau jucăriei un aspect fabulos. Pentru a activa aripile care bat, pur și simplu strângeți coada poneiului și aripile acestuia vor începe să se miște, de parcă ar zbura de fapt. Aceasta este o caracteristică care va capta atenția oricărui copil și va oferi ore de distracție și imaginație.

Unicornul de pluș este disponibil în două culori - roz și alb. Versiunea roz este perfecta pentru micile printese care iubesc rozul si tot ce tine de unicorni. Versiunea albă este potrivită pentru toți cei care preferă culorile mai moi și mai deschise. Indiferent de alegere, un unicorn umplut va fi cel mai bun prieten al fiecărui copil.

Fabricat din poliester 100%, unicornul este moale și sigur pentru a se juca. Este potrivit pentru copiii de toate vârstele și poate fi un cadou pentru orice ocazie - ziua de naștere, Crăciun, ziua onomastică sau doar ca o surpriză pentru fanii mici și bătrâni unicorn.

Poneul unicorn de pluș oferă nu numai ore nesfârșite de distracție și joacă, ci și oportunitatea de a te cufunda în lumea basmului inorogului. Lăsați copilul să se bucure de magia unicornului umplut și să-și creeze propriile basme și aventuri.

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
21564

Fisa tehnica

Livrat
ianuarie 2024
Tema / Eroul
Amek
Gen
Pentru băieți
pentru fete
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 03777
24,25 Lei (TVA inclus) 15,28 Lei (Fara TVA) 25%
18,18 Lei (incl. TVA) 24,25 Lei
-25%
Trei mini păpuși drăguțe cu animalele lor, pentru toți cărora le plac aventurile în țara magică a filmelor. Faceți o colecție cu toate păpușile și cei mai buni prieteni ai lor și interpretați scene din animație. Sau...
Referinta: 02674
4,82 Lei (TVA inclus) 3,04 Lei (Fara TVA) 25%
3,62 Lei (incl. TVA) 4,82 Lei
-25%
Deghizați-vă ca broasca țestoasă preferată din film cu masca noastră din plastic cu o bandă elastică confortabilă. Sau faceți o colecție din cele patru măști și invitați prietenii să se distreze împreună. Culorile...
Referinta: 09940
6,86 Lei (Fara TVA)
8,16 Lei (incl. TVA)
Acest minunat ceas de mână cu curea roz, vine special pentru micii fani ai purcelușului din film. Ceasul funcționează cu baterii și arată data și ora. Pentru a opri ceasul, glisați-l în sus. Deschiderea este atât de...
Referinta: 05739
28,02 Lei (Fara TVA)
33,34 Lei (incl. TVA)
O armă mare cu un aspect atrăgător și un soldat care vibrează, luminează și scoate sunete complet realiste imediat ce apeși pe trăgaci. Nu te poți plictisi cu ea și vei fi cu siguranță câștigătorul în fiecare joc de...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare