×

PUDEL MARE DE PLUȘ CU ZGARDĂ 2 CULORI 38 CM

Pudel fermecător de pluș cu părul ciufulit și fundițe îngrijite pe urechi. Are ochi mari 3D, o curea strălucitoare în jurul gâtului și este atât de frumos și pufos încât nu poate trece neobservat și să nu fie admirat.

·       Culoare : roz, verde

·       Dimensiune si in cm: 38

·       Compoziție: 100% poliester

·       Se poate spăla pana la 30°C

·       Fabricat in Bulgaria

Citeste mai multArata mai putin
51,56 Lei (incl. TVA)
43,32 Lei (Fara TVA)
Culoare
  • Aleatoriu / mix
  • Roz
  • Verde
Stoc epuizat
Anunta-ma cand este disponibil
Referinţă:
21569
Add to wishlist
Descriere

Adorabilul pudel umplut este jucăria umplută perfectă pentru orice iubitor de câini, mare sau mic. Acest pudel de pluș este realizat cu mare atenție la detalii și este perfect pentru a se juca și a iubi.

Cu coafura lui plină și panglicile îngrijite pentru urechi, acest pudel de pluș este extrem de distractiv și vesel. Ochii săi mari 3D îi oferă o privire expresivă și amabilă, care va topi inima oricui îl vede. Cureaua strălucitoare din jurul gâtului îi adaugă și mai mult șic și stil.

Acest pudel mare de pluș este realizat din materiale de înaltă calitate care îl fac foarte moale și drăgălaș la atingere. Compoziția sa este 100% poliester, făcându-l în siguranță pentru a te juca și a iubi. A fost creat cu multă atenție la detalii pentru a arăta realist și pentru a oferi copiilor și adulților o adevărată plăcere să se joace cu el.

Acest câine pudel de pluș este disponibil în două culori minunate - roz și verde. Acest lucru permite tuturor să aleagă culoarea preferată sau să le combine pentru o varietate și mai mare. Indiferent de culoare, acest pudel de pluș va fi partenerul perfect cu care să te joci și cu care să iubești.

Mărimea câinelui de pluș este de 38 cm, ceea ce îl face perfect pentru îmbrățișare și transport oriunde. Este suficient de mare pentru a oferi copiilor și adulților multă distracție jucându-se cu el, dar este și suficient de compact pentru a fi luat oriunde cu tine.

Acest pudel de pluș este cadoul perfect pentru oricine iubește câinii și jucăriile de pluș. Este potrivit pentru toate vârstele și este perfect pentru copiii cărora le place să aibă grijă de jucăriile lor de pluș și să se distreze cu ele.

Luați acest adorabil pudel de pluș în lesă și bucurați-vă de ore nesfârșite de joacă și de gătiți. Îți va aduce bucurie și fericire și va fi partenerul perfect în fiecare joc și aventură.

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
21569

Fisa tehnica

Livrat
ianuarie 2024
Tema / Eroul
Amek
Gen
pentru fete
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 01039
24,71 Lei (Fara TVA)
29,40 Lei (incl. TVA)
O oaie drăguță de pluș cu floare și panglică la gât. Fabricat din material moale, este extrem de drăgălaș și va deveni rapid jucăria ta preferată! ·       Dimensiune si in cm: 22 ·       Compozitie: 100% poliester...
Referinta: 09114
19,69 Lei (TVA inclus) 12,41 Lei (Fara TVA) 25%
14,77 Lei (incl. TVA) 19,69 Lei
-25%
Tombal magnetic, care este controlat de o tijă magnetică. Adună celelalte specii și organizează dueluri între ele pe terenul de joc. Scopul este să vă păstrați tomballul în rotație cât mai mult timp posibil. ·...
Referinta: 09314
3,64 Lei (TVA inclus) 2,30 Lei (Fara TVA) 25%
2,73 Lei (incl. TVA) 3,64 Lei
-25%
Tija magică  de lumină. La atingerea unui buton, personajul prinde viață cu lumini puternice. Agitați bagheta și acesta va tremura vesel. ·       Dimensiuni în cm: 28 x 6 x 3 ·       Alimentare: 3 baterii AG 13...
Referinta: 06954
29,30 Lei (Fara TVA)
34,87 Lei (incl. TVA)
Prăjitor de pâine cu baterii pentru copii cu o viziune și caracteristici complet realiste, plus două felii de pâine. Puneți feliile în prăjitorul de pâine, setați temporizatorul și apăsați în jos pe glisor pentru ca...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare