×

URSULET DE PLUȘ CU FUNDIȚĂ DUBLĂ 2 CULORI 40 CM

Ursuleț drăgălaș din pluș moale și plăcut la atingere, vine cu o panglică dublă atașată. Acest lucru, împreună cu dimensiunea relativ mare, îl face extrem de plăcut de îmbrățișat. Cadou grozav pentru o ocazie sau doar dacă vrei să spui cuiva „te iubesc”.

·       Culoare: bej, maro

·       Dimensiune si in cm: 40

·       Compozitie: 100% poliester

·       Se poate spala pana la 30°C

·       Fabricat in Bulgaria

Citeste mai multArata mai putin
53,68 Lei (incl. TVA)
45,11 Lei (Fara TVA)
Culoare
  • Aleatoriu / mix
  • Bej
  • Maro
in stoc
Referinţă:
21476
Add to wishlist
Descriere

Ursulețul este jucăria de pluș perfectă pentru oricine iubește prietenii moi și drăgălași. Acest urs drăguț este realizat din pluș de înaltă calitate, moale și plăcut la atingere. Dimensiunea sa mare o face perfectă pentru îmbrățișare și dragoste.

Acest ursuleț de pluș este un cadou ideal pentru orice ocazie sau pur și simplu dacă doriți să vă exprimați dragostea și afecțiunea cuiva. Panglica sa adaugă un plus de farmec și frumusețe acestei jucării adorabile. Ursul este disponibil în două culori - bej și maro, care sunt clasice și universale, potrivite pentru fiecare gust și preferință.

Compoziția acestui ursuleț de pluș este 100% poliester, ceea ce îl face extrem de moale și plăcut la atingere. Acest lucru este important, mai ales pentru copiii cărora le place să se îmbrățișeze și să se joace cu jucării de pluș. Moliciunea ursuletului de pluș îl face însoțitorul ideal pentru somn și odihnă, iar copilul îl poate îmbrățișa înainte de a adormi.

Acest ursuleț de pluș este cadoul perfect pentru oricine iubește jucăriile de plus. Nu este doar frumos și drăguț, ci și moale și plăcut la atingere. Dimensiunea sa mare o face perfectă pentru îmbrățișare și dragoste. Indiferent dacă îl faceți cadou unui copil sau unui adult, acest ursuleț va aduce zâmbete și bucurie oricui îl primește.

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
21476

Fisa tehnica

Livrat
februarie 2024
Tema / Eroul
Amek
Gen
Pentru băieți
pentru fete
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 09338
3,64 Lei (TVA inclus) 2,30 Lei (Fara TVA) 25%
2,73 Lei (incl. TVA) 3,64 Lei
-25%
Tija magică de lumină. La atingerea unui buton, ursul prinde viață cu lumini puternice. Scuturați bățul și acesta va tremura vesel. ·       Dimensiuni în cm: 28 x 3 x 5 ·       Alimentare: 3 x 1,5 V AG13...
Referinta: 06954
29,30 Lei (Fara TVA)
34,87 Lei (incl. TVA)
Prăjitor de pâine cu baterii pentru copii cu o viziune și caracteristici complet realiste, plus două felii de pâine. Puneți feliile în prăjitorul de pâine, setați temporizatorul și apăsați în jos pe glisor pentru ca...
Referinta: 12350
14,92 Lei (Fara TVA)
17,75 Lei (incl. TVA)
Un kit special de frumusețe pentru micile prințese speciale! Vei fi superbă la petrecere cu el, pentru ca acesta contine tot ce iti trebuie - o paleta mica cu 6 culori de fard de pleoape, o oglinda trandafiri cu capac...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare