×

URSULET DE PLUȘ CU FUNDIȚĂ DUBLĂ 2 CULORI 40 CM

Ursuleț drăgălaș din pluș moale și plăcut la atingere, vine cu o panglică dublă atașată. Acest lucru, împreună cu dimensiunea relativ mare, îl face extrem de plăcut de îmbrățișat. Cadou grozav pentru o ocazie sau doar dacă vrei să spui cuiva „te iubesc”.

·       Culoare: bej, maro

·       Dimensiune si in cm: 40

·       Compozitie: 100% poliester

·       Se poate spala pana la 30°C

·       Fabricat in Bulgaria

Citeste mai multArata mai putin
53,68 Lei (incl. TVA)
45,11 Lei (Fara TVA)
Culoare
  • Aleatoriu / mix
  • Bej
  • Maro
in stoc
Referinţă:
21476
Add to wishlist
Descriere

Ursulețul este jucăria de pluș perfectă pentru oricine iubește prietenii moi și drăgălași. Acest urs drăguț este realizat din pluș de înaltă calitate, moale și plăcut la atingere. Dimensiunea sa mare o face perfectă pentru îmbrățișare și dragoste.

Acest ursuleț de pluș este un cadou ideal pentru orice ocazie sau pur și simplu dacă doriți să vă exprimați dragostea și afecțiunea cuiva. Panglica sa adaugă un plus de farmec și frumusețe acestei jucării adorabile. Ursul este disponibil în două culori - bej și maro, care sunt clasice și universale, potrivite pentru fiecare gust și preferință.

Compoziția acestui ursuleț de pluș este 100% poliester, ceea ce îl face extrem de moale și plăcut la atingere. Acest lucru este important, mai ales pentru copiii cărora le place să se îmbrățișeze și să se joace cu jucării de pluș. Moliciunea ursuletului de pluș îl face însoțitorul ideal pentru somn și odihnă, iar copilul îl poate îmbrățișa înainte de a adormi.

Acest ursuleț de pluș este cadoul perfect pentru oricine iubește jucăriile de plus. Nu este doar frumos și drăguț, ci și moale și plăcut la atingere. Dimensiunea sa mare o face perfectă pentru îmbrățișare și dragoste. Indiferent dacă îl faceți cadou unui copil sau unui adult, acest ursuleț va aduce zâmbete și bucurie oricui îl primește.

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
21476

Fisa tehnica

Livrat
februarie 2024
Tema / Eroul
Amek
Gen
Pentru băieți
pentru fete
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 14541
5,07 Lei (Fara TVA)
6,03 Lei (incl. TVA)
Carucioare amuzante din plastic, 6 tipuri, special pentru fanii animatiei amuzante . Colectați toate modelele și faceți o colecție. Distrează-te cu prietenii, organizează competiții și vine cu diferite scenarii, dând...
Referinta: 01013
18,15 Lei (TVA inclus) 11,44 Lei (Fara TVA) 25%
13,61 Lei (incl. TVA) 18,15 Lei
-25%
Termos distractiv cu imaginea supereroului preferat, care va deveni un accesoriu indispensabil pentru copilul tău acasă și în natură! Este potrivit pentru apă, suc și alte băuturi reci și calde. Are un capac practic -...
Referinta: 06917
35,67 Lei (Fara TVA)
42,45 Lei (incl. TVA)
Fă-ți cea mai frumoasă și colorată coafură și poți deveni irezistibilă la petrecere! Ai o „presă” in care poți pune o culoare la alegere (conține 6 culori) si poți să îți faci o șuviță de păr. Dacă doriți, puneți altă...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare