×

URSUTUL DE FILA CU PANGICA DUBLA 2 CULORI 50 CM

Un urs dragut cu panglica, din plus moale si placut la atingere. Acest lucru, împreună cu dimensiunea sa relativ mare, îl face extrem de drăgălaș. Un cadou grozav pentru orice ocazie sau doar pentru a spune „Te iubesc” cuiva.

·      Culoare: bej, maro

·      Dimensiune si in cm: 50

·      Compozitie: 100% poliester

·      Se poate spala pana la 30°C

·      Fabricat in Bulgaria

Citeste mai multArata mai putin
73,71 Lei (incl. TVA)
61,94 Lei (Fara TVA)
Culoare
  • Aleatoriu / mix
  • Bej
  • Maro
in stoc
Referinţă:
21527
Add to wishlist
Descriere

Ursulețul este jucăria perfectă pentru oricine iubește prietenii de pluș moi și drăgălași. Este confectionat din pluș de înaltă calitate, care este plăcut la atingere. Dimensiunea sa mare o face perfectă pentru îmbrățișare și dragoste.

Acest ursuleț este un cadou perfect pentru orice ocazie. Îl poți oferi copilului tău de o zi de naștere sau de Crăciun sau pur și simplu îi poți oferi cuiva pentru a-i arăta cât de mult îl iubești. Este mesajul perfect de dragoste și tandrețe.

Ursul este disponibil în două culori - bej și maro. Aceste culori blânde îi oferă și mai mult confort și căldură. Poți alege culoarea care se potrivește cel mai bine preferințelor tale sau preferințelor persoanei căreia i-o faci cadou.

Compoziția ursului îl face extrem de moale și plăcut la atingere. Ursul este realizat cu atenție la detalii pentru a crea un aspect și o senzație realiste. Este realizat din pluș de înaltă calitate și este un cadou perfect pentru orice ocazie. Nu ezita să-l faci cadou cuiva pe care îl iubești și arătă-i cât de importante sunt pentru tine.

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
21527

Fisa tehnica

Livrat
ianuarie 2024
Tema / Eroul
Amek
Gen
Pentru băieți
pentru fete
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 16033
24,06 Lei (TVA inclus) 15,17 Lei (Fara TVA) 25%
18,05 Lei (incl. TVA) 24,06 Lei
-25%
Scule in casca speciala pentru toți cei mici cărora le place sa repare diverse obiecte stricate! Veți găsi tot ce aveți nevoie pentru a repara orice articol stricat de acasă, și nu numai. Așa că suflecă-ți mânecile și...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare