×

RATĂ DE PLUȘ GALBENĂ CU ARIPI 50 CM

Rață de pluș galbenă cu cioc de cauciuc și panglică din satin la gât. Apăsați-vă piciorul pe locul marcat și rățușca va începe să măcăie, la fel ca și omologii ei adevărați!

·       Dimensiuni in cm: 50

·       Compozitie: poliester

·       Jucărie cu sunet

·       Poate fi curățat cu o cârpă umedă

·       Fabricat in Bulgaria

Citeste mai multArata mai putin
95,56 Lei (incl. TVA)
80,30 Lei (Fara TVA)
in stoc
Referinţă:
21008
Add to wishlist
Descriere

Rața de pluș este jucăria perfectă pentru orice copil care iubește prietenii de pluș moi și drăgălași. Este fabricat din poliester de înaltă calitate, ceea ce îl face moale și plăcut la atingere.

Această rață de pluș are un corp galben strălucitor, ceea ce o face și mai atractivă pentru copii. Gâtul raței este decorat cu o panglică din satin, care conferă jucăriei un plus de șic.

Dar cel mai interesant lucru la această rață umplută este că poate scoate un sunet la fel ca și omologii ei adevărați. Doar apăsați-vă piciorul pe locul marcat și rățușca va începe să ciarlată. Acest lucru îi va distra pe copii și îi va face să placă și mai mult rața.

Măsurând 50 cm, această rață de pluș este suficient de mare pentru a fi iubită și îmbrățișată de copii. Se vor bucura de jucăria moale și drăgălașă și o vor lua cu ei peste tot.

Această jucărie de pluș de rață este perfectă pentru copiii care iubesc prietenii de pluș și le place să se joace cu ei. Poate face parte din colecția oricărui copil de jucării de plus și oferă ore nesfârșite de distracție și distracție.

Această jucărie de pluș este ușor de curățat. Folosiți doar o cârpă umedă pentru a îndepărta murdăria de pe suprafața acesteia, ceea ce îl face convenabil și practic de utilizat și întreținut.

Această rață de pluș este fabricată în Bulgaria, ceea ce garantează o înaltă calitate și siguranță a produsului. Poți fi sigur că copilul tău se va distra și se va simți confortabil cu această jucărie de pluș.

Ia această rață de pluș și oferă copilului tău ore nesfârșite de distracție și bucurie. Se va îndrăgosti de această jucărie moale și drăgălașă și nu va dori să se despartă de ea. Comandă acum și fă-ți copilul fericit cu această rață minunată de pluș!

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
21008

Fisa tehnica

Livrat
ianuarie 2024
Tema / Eroul
Amek
Gen
Pentru băieți
pentru fete
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 02737
4,52 Lei (TVA inclus) 2,85 Lei (Fara TVA) 25%
3,39 Lei (incl. TVA) 4,52 Lei
-25%
Animale mici drăguțe într-un ou. Ajutați animalul să clocească pentru a afla exact cine se ascunde în ou! Colectează toate figurinele și fă o colecție! Disponibil la bucată sau la cutie (9 buc.). Prețul este pentru o...
Referinta: 05735
15,78 Lei (Fara TVA)
18,78 Lei (incl. TVA)
Set distractiv pentru copii 2 in 1 - arbaletă și arc. Puteți folosi doar arcul sau pur și simplu îl puteți așeza pe arbaletă. Desigur, există și o tolbă cu săgeți - cum putem folosi arcul fără ele? Arcurile sunt...
Referinta: 21548
31,59 Lei (Fara TVA)
37,60 Lei (incl. TVA)
Rață de pluș galbenă cu cioc de cauciuc și panglică de satin la gât. Împingeți-l pe burtă și va începe să cronască, la fel ca și omologii săi adevărați! ·      Dimensiuni în cm: 25 ·      Compozitie: poliester ·...
Referinta: 14575
17,06 Lei (Fara TVA)
20,30 Lei (incl. TVA)
Un tractor din plastic cu remorcă-container care va fi un plus excelent pentru colecția dvs. de mașini agricole. Remorca este mobilă și poate fi detașată, iar tractorul are un mecanism de inerție. Și dacă adaugi...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare