×

UNICORN DE PLUȘ CU SCLIPICI 35 CM

Ponei unicorn de pluș în culori pastelate din cel mai moale material! Este extrem de drăgălaș și va cuceri foarte repede inima tuturor pentru a deveni cea mai iubită jucărie!

·       Dimensiuni in cm: 35

·       Compozitie: 100% poliester

·       Se poate spala pana la 30°C

·       Fabricat in Bulgaria

Citeste mai multArata mai putin
38,81 Lei (incl. TVA)
32,61 Lei (Fara TVA)
in stoc
Referinţă:
21596
Add to wishlist
Descriere

Unicornul de pluș este jucăria perfectă pentru orice fetiță. Este confectionat din cel mai moale material care il face extrem de placut de bratat si iubit. Cu aspectul său frumos și moliciune, acest ponei unicorn de pluș va cuceri fiecare inimă și va deveni jucăria preferată a fiecărui copil.

Acest unicorn de pluș măsoară 35 cm, făcându-l perfect pentru îmbrățișări și îmbrățișări. Forma sa compactă îl face ușor de luat și de transportat oriunde.

Fabricat 100% din poliester, acest unicorn de pluș este moale și sigur pentru a te juca. Materialul este extrem de puternic și durabil, făcându-l potrivit pentru utilizare pe termen lung. Chiar și după multe îmbrățișări și jocuri, își va păstra forma și moliciunea.

Unul dintre avantajele acestui unicorn de pluș este că poate fi spălat până la 30°C. Acest lucru îl face ușor de întreținut și curățat. Doar puneți-l în mașina de spălat și spălați-l pe un ciclu blând. După spălare, va arăta ca nou și gata pentru noi jocuri și îmbrățișări.

Acest unicorn de pluș este fabricat în Bulgaria, ceea ce garantează o înaltă calitate și siguranță. Toate materialele utilizate pentru producerea sa respectă standardele europene de siguranță a jucăriilor. Acest lucru înseamnă că poți fi sigur că copilul tău se va distra în siguranță cu această jucărie de plus.

Ia acest unicorn de pluș și oferă copilului tău o experiență de neuitat. Va fi tovarășul perfect de joacă și dragoste care va rămâne în inima copilului dumneavoastră pentru totdeauna. Nu ezita și comandă acum!

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
21596

Fisa tehnica

Livrat
ianuarie 2024
Tema / Eroul
Amek
Gen
pentru fete
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 13124
59,90 Lei (Fara TVA)
71,28 Lei (incl. TVA)
Un bebeluș de plastic cu ochi albaștri, purtând chiloți și căciuliță pe cap. Vine complet cu un salopetă roz și port pentru bebeluși. Un cadou grozav care va încânta orice mămică și îi va aduce multe ore de jocuri...
Referinta: 14357
25,76 Lei (TVA inclus) 16,24 Lei (Fara TVA) 25%
19,32 Lei (incl. TVA) 25,76 Lei
-25%
Barcă din plastic cu baterii și lumini de gheață, potrivită pentru copii mari și părinți cu imaginație! Forma și designul jucăriei îi permit să fie transportată pe apă - distrați-vă la piscină și chiar și în cada de...
Referinta: 14372
7,37 Lei (Fara TVA)
8,77 Lei (incl. TVA)
O motocicletă din plastic care va atrage orice mic fan al vitezei rapide. Vine cu un volan detasabil si un aspect atractiv pentru a lua foarte repede locul de cinste printre cele mai preferate jucarii tale! Culorile...
Referinta: 19076
5,07 Lei (Fara TVA)
6,03 Lei (incl. TVA)
Mingi ușoare vesele cu diferite fructe. Atrăgătoare și proaspete, cu siguranță vor fi pe placul fiecărui copil, iar joaca cu acestea va fi mai mult decât distractivă! Disponibile în stare umflată sau dezumflată....

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare