×

UNICORN DE PLUȘ CU ARIPI COLORATE 46 CM

Un unicorn de pluș cu coadă și coamă pufoasă, colorate și din cel mai moale material! Este extrem de drăgălaș și va cuceri foarte repede fiecare inimă pentru a deveni cea mai iubită jucărie!

·       Dimensiuni in cm: 46

·       Compozitie: 100% poliester

·       Se poate spala pana la 30°C

·       Fabricat in Bulgaria

Citeste mai multArata mai putin
70,07 Lei (incl. TVA)
58,88 Lei (Fara TVA)
in stoc
Referinţă:
21606
Add to wishlist
Descriere

Unicornul mare de pluș este jucăria perfectă pentru orice fetiță. Este confectionat din cel mai moale material care il face extrem de placut de bratat si iubit. Cu coada și coama sa pufoasă, colorată, acest unicorn de pluș va atrage atenția tuturor și va deveni jucăria preferată a fiecărui copil.

Măsurând 46 cm, acest unicorn mare de pluș este perfect pentru a te îmbrățișa și a te juca cu el. Aripile sale strălucitoare și colorate îl fac și mai distractiv și mai atractiv. Copilul va putea să-l ia peste tot cu el și să se bucure de ore nesfârșite de joacă și distracție.

Fabricat 100% din poliester, acest unicorn de pluș este moale și blând la atingere. A fost creat cu mare grija si atentie la detalii pentru a asigura confort maxim si placere copilului. Materialul este durabil și puternic, ceea ce garantează utilizarea pe termen lung a jucăriei.

Unicornii sunt un simbol al magiei și al imaginației, iar acest unicorn de pluș nu face excepție. Va aduce o doză de magie și fabulozitate în camera copiilor și va deveni cel mai bun prieten al fiecărui copil. Cu el, copilul va putea să-și creeze propriile basme și aventuri și să se cufunde într-o lume a fanteziei și a imaginației.

Această jucărie de pluș este un cadou perfect pentru orice fată care iubește unicornii. Va fi încântată de această jucărie moale și drăgălașă care o va distra și îi va oferi un sentiment de siguranță și confort. Acest unicorn de pluș este potrivit pentru copiii de toate vârstele și va fi o jucărie preferată pentru o lungă perioadă de timp.

Poate fi spalat pana la 30°C, fiind usor de intretinut si curatat. Doar puneți-l în mașina de spălat și spălați-l pe un ciclu blând. După spălare, lăsați-l să se usuce complet înainte de al folosi din nou.

Acest unicorn mare de pluș cu aripi colorate este fabricat în Bulgaria cu înaltă calitate și atenție la detalii. A fost creat cu multă dragoste și pasiune pentru jucăriile pentru copii și este o garanție a siguranței și distracției. Nu ezita să-l cumperi pentru copilul tău sau ca un cadou pentru cineva care iubește unicornii. Acest unicorn de pluș cu aripi colorate este o modalitate sigură de a câștiga fiecare inimă și de a face pe cineva fericit!

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
21606

Fisa tehnica

Livrat
februarie 2024
Tema / Eroul
Amek
Gen
pentru fete
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 13169
22,92 Lei (Fara TVA)
27,27 Lei (incl. TVA)
Această casă castel cu o roată, un leagăn și doi cățeluși drăguți este cadoul suprem pentru orice fetiță! Setul este confectionat din plastic in culori placute, iar castelul in sine (la fel si cutia) are un maner...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare