×

LEU DE PLUȘ 30 CM

Regele animalelor nu este deloc la fel de înfricoșător ca omologul său adevărat - dimpotrivă! Leul nostru de pluș cu coroană este amabil, drăguț și va cuceri foarte repede inima tuturor pentru a deveni cea mai iubită jucărie!

·       Dimensiuni in cm: 30

·       Compozitie: 100% poliester

·       Se poate spala pana la 30°C

·       Fabricat in Bulgaria

Citeste mai multArata mai putin
35,47 Lei (incl. TVA)
29,81 Lei (Fara TVA)
Stoc epuizat
Anunta-ma cand este disponibil
Referinţă:
21607
Add to wishlist
Descriere

LEUL DE PELUȘ 30 CM este jucăria ideală pentru toți iubitorii de animale mici și mari. Acest leu de pluș este conceput pentru a ne aminti de puterea și măreția regelui animalelor, dar într-un mod mult mai drăguț și drăgălaș.

Regele animalelor nu este deloc la fel de înfricoșător ca omologul său adevărat - dimpotrivă! Leul nostru de pluș este amabil, iubitor și va cuceri foarte repede inima tuturor pentru a deveni cea mai iubită jucărie! Este realizat din materiale de înaltă calitate care îl fac moale și plăcut la atingere. Compoziția sa este 100% poliester, ceea ce îl face sigur pentru copii și adulți.

Măsurând 30 cm, leul de pluș este perfect pentru dragoste și îmbrățișare. Este suficient de mare pentru a fi vizibil și atrăgător, dar suficient de mic pentru a fi confortabil de purtat și de jucat.

Unul dintre cele mai mari avantaje ale acestei jucării de plus este că poate fi spălată până la 30°C. Aceasta înseamnă că îl puteți păstra curat și proaspăt ori de câte ori este nevoie. Pune-l în mașina de spălat și în cel mai scurt timp va fi gata pentru noi aventuri.

Fabricat în Bulgaria, acest leu de pluș a fost creat cu mare atenție la detalii și calitate.

Nu ratați șansa de a deține această minunată jucărie de plus. Leul de pluș este un cadou ideal pentru oricine iubește animalele și caută un prieten moale și confortabil. Moliciunea și tandrețea sa te vor face să te simți iubit și special.

Lasă acest leu de pluș să intre în inima ta și să devină cea mai preferată jucărie. Bucurați-vă de ore nesfârșite de distracție și dragoste cu această jucărie minunată de plus!

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
21607

Fisa tehnica

Livrat
ianuarie 2023
Tema / Eroul
Amek
Gen
Pentru băieți
pentru fete
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 09539
5,61 Lei (Fara TVA)
6,68 Lei (incl. TVA)
Bulele preferate de săpun ale tuturor si data aceasta vin la noi sub formă de sabie. Pur și simplu înmuiați în soluția de săpun, dizolvați-vă și bucurați-vă de numeroasele bule frumoase care vor fi presărate în jur....
Referinta: 01059
19,10 Lei (Fara TVA)
22,73 Lei (incl. TVA)
Jucăria de plus Spongebob este un cadou ideal pentru copiii mici, copiii mai mari și adulții care sunt fani ai personajului îndrăgit. Este confectionat dintr-un material foarte moale, ceea ce il face perfect pentru a...
Referinta: 05743
7,62 Lei (Fara TVA)
9,07 Lei (incl. TVA)
Set „echipă specială” de poliție pentru copii pentru misiuni militare speciale! Ai elementele esențiale - o armă în toc, cătușe, 2 chei pentru a debloca cătușele și o insignă de poliție pentru a te lansa în cele mai...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare