×

CĂȚELUȘ MIC DE PLUȘ CU ZGARDĂ 18 CM

Un cățeluș de pluș cu zgardă roșie și cel mai drăguț bot pe care l-ai văzut vreodată. Este disponibil în trei culori și este pregătit pentru distracție și mai ales să fie răsfățat de cei mici.

·       Culoare : bej, gri, maro

·       Dimensiuni în cm : 23

·       Compoziție: poliester

·       Poate fi spălat la temperaturi de până la 30 ° C

·       Fabricat în Bulgaria

Citeste mai multArata mai putin
17,87 Lei (incl. TVA)
15,02 Lei (Fara TVA)
Culoare
  • Aleatoriu / mix
  • Bej
  • Gri
  • Maro
in stoc
Referinţă:
21219
Add to wishlist
Descriere

Vă prezentăm uimitorul cățeluș de pluș cu cea mai drăguță bot pe care l-ați văzut vreodată! Acest mic cățeluș este completarea perfectă la colecția ta de jucării de pluș sau un cadou minunat pentru cei dragi și prietenii tăi. Cu materialele sale moi și drăgălașe, acest cățeluș vă va aduce zâmbete și bucurie.

Jucăriile de plus sunt întotdeauna populare printre copii și adulți. Ele oferă confort și plăcere în timp ce dezvoltă imaginația și creativitatea copilului. Câinii împăiați sunt iubiți în special pentru că sunt un simbol al loialității, devotamentului și iubirii. Sunt tovarășul perfect de joacă și somn, care vă vor oferi momente nesfârșite de fericire.

Acest cățeluș de pluș vine în trei culori diferite - bej, gri și maro, astfel încât să o poți alege pe cea care se potrivește cel mai bine preferințelor tale. Indiferent de culoare, acest mic catelus te va fermeca prin moliciune si frumusete. La 18 cm, este cățelușul perfect pe care să-l îmbrățișezi și să-l iei cu tine peste tot.

Fabricat din poliester de înaltă calitate, acest cățeluș de pluș este moale și blând la atingere. A fost creat cu grija si atentie la detalii pentru a oferi proprietarilor sai cea mai buna experienta. Cu o lesă roșie în jurul gâtului, acest cățel arată și mai drăguț și gata de joacă.

Cățelușul de pluș cu lesă de 18 cm este cadoul perfect pentru oricine iubește jucăriile de pluș și câinii. Este moale, pufos și incredibil de drăguț. Lasă acest cățeluș să devină cel mai bun prieten al tău și să-ți ofere momente nesfârșite de bucurie și plăcere.

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
21219

Fisa tehnica

Livrat
februarie 2024
Tema / Eroul
Amek
Gen
Pentru băieți
pentru fete
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 09938
6,35 Lei (Fara TVA)
7,56 Lei (incl. TVA)
Ceas de mână excelent cu cadran electronic care arată data și ora. Asigurați-vă că trageți banda albă pentru a-l regla folosind butoanele mici din partea dreaptă a carcasei. Pentru a închide ceasul, glisați-l în sus....
Referinta: 12388
61,17 Lei (Fara TVA)
72,79 Lei (incl. TVA)
Un iepuraș de pluș zâmbitor cu un corp din plastic de care micuțul tău se va îndrăgosti la prima vedere! Va deveni cel mai bun prieten al lui pentru îmbrățișări și joacă, iar în fiecare noapte îl va însoți în lumea...
Referinta: 06940
40,77 Lei (Fara TVA)
48,52 Lei (incl. TVA)
O platformă de pescuit electrică muzicală pentru copii pe care micii ticăloși o vor aprecia. Are tot ce ai nevoie pentru a atrage atenția copilului și a-l păstra - culori strălucitoare, muzică, lumini, apă. Și știm cu...
Referinta: 06935
36,38 Lei (TVA inclus) 22,93 Lei (Fara TVA) 25%
27,28 Lei (incl. TVA) 36,38 Lei
-25%
Acest set de construcții vine special pentru micii fani ai supereroilor din producția de film. Conține 52 de elemente, a căror aranjare este ușoară si plăcută, dar si utila, deoarece dezvolta si îmbunătățește unele...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare