×

PUDEL DE PLUȘ 2 CULORI 30 CM

Pudel fermecător de pluș, cu ochi mari și panglici îngrijite pe urechi. Este atât de frumos și pufos, încât nu poate trece neobservat și neapreciat.

·       Culoare: alb, roz

·       Dimensiune în cm: 30

·       Compoziție: 100% poliester

·       Se poate spăla pana la 30°C

·       Fabricat in Bulgaria

Citeste mai multArata mai putin
34,87 Lei (incl. TVA)
29,30 Lei (Fara TVA)
Culoare
  • Aleatoriu / mix
  • Alb
  • Roz
in stoc
Referinţă:
21489
Add to wishlist
Descriere

Va prezentam un Pudel de Plus in doua culori si dimensiunea de 30 cm.Aceasta este o minunata jucarie de plus care va va fermeca prin frumusetea si pufosul ei. Este perfect pentru copiii și adulții care iubesc câinii de pluș și caută ceva special pentru colecția lor.

Pudelul de pluș este realizat cu mare precizie și atenție la detalii. Are ochi mari, strălucitori, care îi conferă o expresie extrem de dulce și blândă. Urechile pudelului sunt decorate cu panglici îngrijite care îl fac și mai atractiv. Este realizat din pluș de înaltă calitate, moale și plăcut la atingere.

Acest pudel de pluș este potrivit pentru toate vârstele și poate fi un cadou grozav pentru orice ocazie. Copiii se vor îndrăgosti la prima vedere și nu se vor despărți de ea. Este perfect pentru joacă și îmbrățișat și poate fi, de asemenea, un însoțitor ideal de dormit. Adulții vor aprecia, de asemenea, frumusețea și moliciunea acestei jucării de plus și o vor folosi ca decor sau pentru colecția lor de căței umpluți.

Pudelul umplut este disponibil în două culori - alb și roz. Acest lucru îți oferă posibilitatea de a-l alege pe cel care se potrivește cel mai bine preferințelor și stilului tău. Pudelul alb arată incredibil de elegant și stilat, în timp ce pudelul roz este blând și visător. Indiferent de alegerea ta, acest pudel de pluș va fi completarea perfectă pentru colecția ta de jucării de pluș.

Această minunată jucărie de plus a fost creată cu multă dragoste și grijă pentru a vă aduce plăcere și bucurie. Nu ratați ocazia de a deține acest minunat pudel de pluș care vă va încânta prin frumusețea și moliciunea sa.

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
21489

Fisa tehnica

Livrat
decembrie 2023
Tema / Eroul
Amek
Gen
pentru fete
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 16019
7,85 Lei (TVA inclus) 4,95 Lei (Fara TVA) 25%
5,89 Lei (incl. TVA) 7,85 Lei
-25%
Un set de golf pentru toți micii copilași care sunt pasionați de acest sport. Potrivit pentru joaca in aer liber, dar si in confortul casei. Conține: crosă, 2 bile, cui și gaură cu steag. ·       Dimensiuni pachet...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare