×

MINI ELEFANT DE PLUȘ CU SUNET ROZ 15 CM

Un mini elefant drăguț care este un cadou perfect pentru copiii și adulții mici, mari și chiar mai mari! Când apăsați pe burtă, scoate un sunet ca un elefant adevărat . În jurul gâtului lui are o panglică strălucitoare și îngrijită și pe ureche - există o inimă de brocart și o inscripție brodată „ fericit” . Un cadou special pentru o persoană specială!

·      Dimensiuni în cm: 15

·      Compozitie: poliester

·      Jucărie cu sunet

·      Poate fi curățat cu o cârpă umedă

·      Fabricat in Bulgaria

Citeste mai multArata mai putin
21,21 Lei (incl. TVA)
17,82 Lei (Fara TVA)
in stoc
Referinţă:
21369
Add to wishlist
Descriere

Elefantul umplut este jucăria de pluș perfectă pentru toate vârstele. Este un cadou perfect pentru copiii mici, mari și chiar mai mari, precum și pentru adulți. Drăguțul mini elefant te va înveseli și îți va aduce bucurie cu moliciune și tandrețe.

Una dintre cele mai amuzante caracteristici ale acestui elefant umplut este că atunci când îi apăsați pe burtă, scoate un sunet la fel ca un elefant adevărat. Acesta este un mod interesant și distractiv de a te juca cu el și de a crea o atmosferă realistă. Sunetul elefantului te va face să crezi că ești cu adevărat în prezența unui elefant adevărat.

Mini elefantul de pluș are o panglică drăguță strălucitoare în jurul gâtului, care îl face și mai adorabil. Acest decor detaliat oferă puiului de elefant un aspect unic și elegant. În plus, are o inimă de brocart pe ureche și cuvântul „fericit” este brodat. Aceste mici decoratiuni dau puiului de elefant un plus de farmec si il fac cadou perfect pentru Ziua Indragostitilor sau doar pentru cineva special din inima ta.

Acest pui de elefant de pluș este perfect pentru joacă și divertisment. Jucăriile mici de pluș ca aceasta sunt o modalitate excelentă de a adăuga varietate jocurilor copiilor și de a dezvolta imaginația copiilor. Se pot juca cu puiul de elefant, îi pot spune povești și își pot crea propriile aventuri.

Acest elefant de pluș este perfect pentru colecționarii de jucării de pluș. Jucăriile mici de plus sunt populare printre colecționari cărora le place să colecteze diferite tipuri de animale de pluș. Acest pui de elefant va fi un plus minunat pentru orice colecție și va oferi un aspect unic.

Prinde acest mini elefant drăguț și fă pe cineva fericit. Este un cadou special pentru o persoană specială. Lăsați acest elefant umplut să fie un simbol al dragostei și atenției voastre pentru el. Diversifică-ți colecția de jucării de pluș sau cado-o cuiva drag. Acest mic elefant vă va aduce zâmbete și vă va aminti de tandrețea și bucuria pe care ni le pot aduce jucăriile de plus.

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
21369

Fisa tehnica

Livrat
ianuarie 2024
Tema / Eroul
Amek
Gen
pentru fete
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Stoc epuizatSold out
Referinta: 21587
16,80 Lei (Fara TVA)
20,00 Lei (incl. TVA)
O zornăitoare panda de pluș cu un inel de plastic care va atrage cu siguranță atenția micuței tale comori. Diferitele forme, structuri și sunete vor stârni interesul bebelușului dvs. stimulând recunoașterea culorilor,...
Stoc epuizatSold out
Referinta: 05669
25,47 Lei (Fara TVA)
30,31 Lei (incl. TVA)
Pistoale și avioanele sunt unele dintre cele mai populare jucării pentru băieți. Și suntem siguri că lansatorul nostru și avionul strălucitor din polistiren îți vor atrage foarte repede atenția și îți vor aduce ore...
Referinta: 05743
7,62 Lei (Fara TVA)
9,07 Lei (incl. TVA)
Set „echipă specială” de poliție pentru copii pentru misiuni militare speciale! Ai elementele esențiale - o armă în toc, cătușe, 2 chei pentru a debloca cătușele și o insignă de poliție pentru a te lansa în cele mai...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare