×

DRAGON DE PLUȘ CU ARIPI 5 CULORI 22 CM

Draguțul dragon de pluș cu coarne și aripi, dintr-un material placut la atingere. Vine în 5 culori și puteți alege un dragon sau puteți face o colecție din toate cele 5 jucării, pentru a face jocurile și mai distractive!

·       Culoare: albastru, rosu, verde, galben, maro

·       Dimensiune si in cm: 22

·       Compozitie: 100% poliester

·       Se poate spala pana la 30°C

·       Fabricat in Bulgaria

Citeste mai multArata mai putin
25,18 Lei (incl. TVA)
21,16 Lei (Fara TVA)
Culoare
  • Aleatoriu / mix
  • Albastru
  • Verde
  • Galben
  • Rosu
  • Maro
in stoc
Referinţă:
21565
Add to wishlist
Descriere

Dragonul de pluș cu aripi în cinci culori diferite este jucăria perfectă pentru toți copiii și iubitorii de creaturi fantastice. Este creat din poliester de înaltă calitate, ceea ce îl face moale și plăcut la atingere. Acest dragon drăguț de pluș este perfect pentru joacă și îmbrățișat.

Cu coarnele și aripile sale, dragonul umplut arată incredibil de adorabil. Este realizata cu atentie la detalii si are culori aprinse care o fac si mai atractiva pentru copii. Cu dragonul umplut, copiii se pot scufunda într-o lume a imaginației și aventurii.

Unul dintre cele mai mari avantaje ale acestui produs este că vine în cinci culori diferite - albastru, roșu, verde, galben și maro. Acest lucru le oferă copiilor opțiunea de a-și alege dragonul preferat sau de a crea o întreagă colecție din toate cele cinci culori. Astfel, jocurile cu dragonul umplut devin și mai distractive și diverse.

Dimensiunea dragonului de pluș este de 22 cm, ceea ce îl face perfect pentru îmbrățișare. Este suficient de mare pentru a fi confortabil pentru copii, dar și suficient de compact pentru a fi luat oriunde. Copiii îl pot lua cu ei pe drum, în grădină sau la picnic și se pot distra cu el în orice moment.

Acest dragon de pluș este cadoul perfect pentru orice copil. Nu numai că îi va distra și încânta pe copii, dar îi va ajuta și să-și dezvolte imaginația și să se cufunde într-o lume a aventurii și a magiei. Nu ratați ocazia de a oferi copilului dumneavoastră acest minunat dragon de pluș!

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
21565

Fisa tehnica

Livrat
ianuarie 2024
Tema / Eroul
Amek
Gen
Pentru băieți
pentru fete
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 09338
3,64 Lei (TVA inclus) 2,30 Lei (Fara TVA) 25%
2,73 Lei (incl. TVA) 3,64 Lei
-25%
Tija magică de lumină. La atingerea unui buton, ursul prinde viață cu lumini puternice. Scuturați bățul și acesta va tremura vesel. ·       Dimensiuni în cm: 28 x 3 x 5 ·       Alimentare: 3 x 1,5 V AG13...
Referinta: 12381
38,22 Lei (Fara TVA)
45,48 Lei (incl. TVA)
Un rucsac destul de roz cu file care va deveni accesoriul tău preferat. Iar în interior vei găsi articole care vor face setul și mai iubit - o perie de păr, o oglindă, ochelari, unghii artificiale și alte lucruri de...
Referinta: 09256
6,68 Lei (TVA inclus) 4,21 Lei (Fara TVA) 25%
5,01 Lei (incl. TVA) 6,68 Lei
-25%
Cum arată o armată de dragoni? Colectează-i pe toți din colecție și află! Fiecare set conține 2 dragoni de cauciuc în culori diferite, cu aripi și coadă detașabile. ·       Dimensiunile ambalajului în cm: 19,5 x...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare