×

PISOI ALB DE PLUȘ 20 CM

Acest pisoi cu urechi strălucitoare de brocart este atât de fermecător, încât nu va trece neobservat de niciun copil. Un cadou minunat de care te vei indragosti la prima vedere!

·       Dimensiune in cm: 20

·       Compozitie: 100% poliester

·       Se poate spala pana la 30°C

·       Fabricat in Bulgaria

Citeste mai multArata mai putin
25,76 Lei (incl. TVA)
21,65 Lei (Fara TVA)
Stoc epuizat
Anunta-ma cand este disponibil
Referinţă:
21430
Add to wishlist
Descriere

PISOI ALB DE PLUȘ CU URECCHE DE BROCARD 20 CM este jucăria de plus perfectă pentru toți iubitorii de pisici. Acest mic pisoi de pluș este realizat din materiale de înaltă calitate și a fost creat cu mare atenție la detalii.

Acest prieten cu urechi strălucitoare de brocart este atât de fermecător încât niciun copil nu va trece neobservat. Corpul său alb de pluș este moale și drăgălaș, făcându-l perfect pentru îmbrățișare. La 20 de centimetri înălțime, acest pisoi de pluș are dimensiunea perfectă pentru copiii și adulții care iubesc pisoii mici și drăguți.

Acest pisoi de pluș este cadoul perfect pentru oricine iubește pisicile. Moliciunea și tandrețea sa te vor face să te îndrăgostești de ea la prima vedere. Este partenerul perfect de joacă și vă va aduce multă bucurie și zâmbete.

Acest pisoi de pluș este fabricat 100% din poliester, ceea ce îl face foarte moale și plăcut la atingere. Este construit cu înaltă calitate și durabilitate, făcându-l potrivit pentru ani de utilizare. Îl puteți spăla până la 30°C, făcându-l ușor de întreținut și curățat.

Nu ratați șansa de a cumpăra acest pisoi alb de pluș. Este cadoul perfect pentru oricine iubește pisicile și are nevoie de puțină dulceață și confort în viața lor. Moliciunea și tandrețea sa te vor face să te simți iubit și special. Comandă acum și bucură-te de bucuria nesfârșită pe care ți-o aduce acest pisoi de pluș.

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
21430

Fisa tehnica

Livrat
octombrie 2023
Tema / Eroul
Amek
Gen
Pentru băieți
pentru fete
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 12397
27,26 Lei (Fara TVA)
32,44 Lei (incl. TVA)
Iti place sa gatesti? Și îți place seria de desene animate cu porci? Dacă răspunsul este da și știm că este, atunci acest set minunat de bucătărie este doar pentru tine! Contine: o plita incinsa, 2 ustensile de gatit,...
Referinta: 12469
4,05 Lei (Fara TVA)
4,82 Lei (incl. TVA)
Set de nisip pentru copii, format dintr-o stropitoare mică, o lingura, o paleta si 2 forme cu motive marine. Construiți un castel de nisip sau săpați un tunel. Orice ai alege, acest set grozav va fi cel mai bun aliat...
Referinta: 12225
40,94 Lei (TVA inclus) 25,80 Lei (Fara TVA) 25%
30,70 Lei (incl. TVA) 40,94 Lei
-25%
Set roz grozav care conține: ulcior de lapte, castron de zahăr, două ceșcuțe cu farfurii și linguri, două gogoși colorate și două fursecuri. Și acum tot ce trebuie să faceți este să vă porniți imaginația și aveți deja...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare