×

IEPURAȘ MERGĂTOR CU MORCOVI

Iepuraș din plus moale care funcționează cu baterii și care sare. Își mișcă urechile și nasul și scoate sunete drăguțe de iepuraș. Și pentru distracție 100%, iepurașul vine cu un bol cu mâncare și un morcov mare. Acum doar porniți-vă imaginația și veți avea tot ce aveți nevoie pentru ore întregi de jocuri distractive!

·       Dimensiuni pachet în cm: 30 x 8,5 x 18,5

·       Material : plastic netoxic, poliester

·       Alimentare: 2 baterii AA de 1,5 V (nu sunt incluse)

·       Potrivit pentru copii peste 3 ani.

·       Fabricat in China

Citeste mai multArata mai putin
60,65 Lei (incl. TVA)
50,97 Lei (Fara TVA)
in stoc
Referinţă:
19107
Add to wishlist
Descriere

Walking Carrot Bunny este un iepuraș moale de pluș, care funcționează cu baterii, care va aduce multă bucurie și distracție creșei. Acest iepuraș interactiv a fost creat cu un singur scop în minte - să distreze și să distreze copiii ore întregi.

Acest iepuraș moale de pluș este realizat din materiale de înaltă calitate care sunt sigure pentru copii. Plasticul non-toxic si poliesterul din care este realizata asigura ca copilul se va distra in siguranta si fara riscul de reactii alergice.

Iepurașul este echipat cu două baterii AA. Doar conectați bateriile și iepurașul va începe să sară și să scoată sunete drăguțe de iepuraș.

Dar distracția nu se oprește aici. Iepurașul are urechi și nas în mișcare, ceea ce îl face și mai realist și mai drăguț. Copiii se vor îndrăgosti de aceste mici mișcări și se vor distra urmărindu-le.

Pentru a face distracția și mai realistă, iepurașul vine cu un bol cu mâncare și un morcov mare. Copiii se pot distra hrănind iepurașul și privindu-l cum mănâncă. Aceasta este o modalitate excelentă de a dezvolta abilitățile motorii fine și imaginația unui copil.

Ambalajul măsoară 30 x 8,5 x 18,5 cm, făcându-l ideal pentru joacă în creșă sau pentru călătorii. Iepurașul este ușor și compact, fiind ușor de transportat și depozitat.

Acest iepuraș plimbător este potrivit pentru copiii de peste 3 ani. Este conceput pentru siguranța și distracția copiilor din această grupă de vârstă. Iepurașul este fabricat în China, respectând toate standardele de calitate și siguranță.

În concluzie, iepurașul morcov care se plimbă este jucăria perfectă pentru copii pentru distracție și distracție. Este moale, moale și interactiv, făcându-l perfect pentru copiii care iubesc jucăriile de pluș. Cu acest iepuraș, copiii se vor distra ore întregi în timp ce își dezvoltă imaginația și abilitățile motorii fine.

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
19107

Fisa tehnica

Livrat
octombrie 2023
Tema / Eroul
Alții
Gen
Pentru băieți
pentru fete
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 12574
12,72 Lei (Fara TVA)
15,14 Lei (incl. TVA)
Un interesant sortator de case pentru câini cu 10 forme colorate care va stimula imaginația și creativitatea micilor oameni răutăcioși. Are o sfoară cu inel de tragere, roți, ușă care se deschide și 10 găuri, câte 3...
Referinta: 01055
17,82 Lei (Fara TVA)
21,21 Lei (incl. TVA)
Iepuraș de pluș alb cu panglică și nas roz drăgălaș. Adorabil și drăguț, va capta atenția oricărui copil și va aduce zâmbete fericite și bucurie nemărginită în ochii copiilor! ·       Dimensiuni in cm: 23 x 20 ·...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare