×

UNICORN DE PLUȘ 30 x 17 3 CULORI

Drăguțul unicorn în culori moi, din cel mai moale plus! Are spatele catifelat și este gata în fiecare seară să-ți însoțească micuțul în lumea zânelor visurilor!

·       Culoare: alb, bej, roz

·       Dimensiuni in cm: 29 x 15

·       Compozitie: 100% poliester

·       Se poate spala pana la 30°C

·       Fabricat in China

Citeste mai multArata mai putin
29,40 Lei (incl. TVA)
24,71 Lei (Fara TVA)
Culoare
  • Aleatoriu / mix
  • Alb
  • Bej
  • Roz
Stoc epuizat
Anunta-ma cand este disponibil
Referinţă:
01024
Add to wishlist(2)
Descriere

Unicornul de pluș este jucăria perfectă pentru micuțul tău. Este drăguț și moale, făcut din cel mai moale plus. Acest unicorn este însoțitorul perfect pentru fetița ta în lumea zânelor a viselor.

Cu culorile sale moi, unicornul de pluș este blând și atrăgător. Este disponibil în trei culori diferite - alb, bej și roz, făcându-l potrivit pentru fiecare gust și preferință. Indiferent de culoare, acest unicorn va fi completarea perfectă pentru pepinieră.

Măsurând 30 x 17 cm, unicornul de pluș este perfect pentru îmbrățișări și îmbrățișări. Este suficient de mare pentru a se potrivi mâinilor copiilor, dar suficient de compact pentru a fi ușor de transportat. Copilul tău se va bucura de ore nesfârșite de joacă cu acest unicorn moale și drăgălaș.

Confectionat din poliester 100%, acest unicorn este extrem de moale si placut la atingere. A fost creat cu atentie la detalii si calitate pentru a asigura confort maxim si placere copilului dumneavoastra. Datorită țesăturii de înaltă calitate, acest unicorn este durabil și ușor de întreținut.

Unicornul de pluș poate fi spălat până la 30°C, ceea ce îl face ușor de întreținut și curățat. Doar puneți-l în mașina de spălat și spălați-l pe un ciclu blând. Dupa spalare, va ramane moale si pufoasa, pregatita pentru noi aventuri cu copilul tau.

Această jucărie de pluș este fabricată în China, respectând toate standardele de calitate și siguranță. Poți fi sigur că copilul tău se va distra în siguranță cu acest minunat prieten de pluș.

Ia unicornul de pluș și oferă copilului tău cel mai bun partener din lumea viselor. Va fi cadoul perfect pentru orice copil care iubește jucăriile moi și drăgălașe. Lăsați copilul să se cufunde în magia lumilor zâne cu acest minunat unicorn de pluș.

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
01024

Fisa tehnica

Livrat
octombrie 2023
Tema / Eroul
Alții
Gen
pentru fete
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 14575
17,06 Lei (Fara TVA)
20,30 Lei (incl. TVA)
Un tractor din plastic cu remorcă-container care va fi un plus excelent pentru colecția dvs. de mașini agricole. Remorca este mobilă și poate fi detașată, iar tractorul are un mecanism de inerție. Și dacă adaugi...
Referinta: 02941
32,36 Lei (Fara TVA)
38,51 Lei (incl. TVA)
Figură din plastic cu membre mobile și efect de lumină/sunet, creată după asemănarea personajului din blockbuster-ul de renume mondial. În plus, brațele pot fi mișcate la încheieturi și picioarele la genunchi....
Referinta: 12229
48,52 Lei (TVA inclus) 30,58 Lei (Fara TVA) 25%
36,39 Lei (incl. TVA) 48,52 Lei
-25%
Servietă din plastic roz cu fermoar și mâner. Deschideți-l și se va transforma instantaneu într-un adevărat salon de coafură cu două etaje! Aranjați parchetul și mobilierul, lipiți autocolantele în locurile...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare