×

IEPURE DE PLUȘ CU URECHI LUNGI 25 CM 4 CULORI

Un iepure de pluș în culori moi, care este un cadou potrivit pentru orice ocazie. Este confectionata din cel mai moale material si extrem de placut la atingere! O jucărie fermecătoare de care te vei îndrăgosti la prima vedere!

·      Culoare: 4 - selectați din butoanele radio

·      Dimensiuni in cm: 25

·      Compozitie: 100% poliester

·      Se poate spala pana la 30°C

·      Fabricat in China

Citeste mai multArata mai putin
18,17 Lei (incl. TVA)
15,27 Lei (Fara TVA)
Culoare
  • Aleatoriu / mix
  • Roz
  • Albastru
  • Galben
  • Gri
in stoc
Referinţă:
01028
Add to wishlist(2)
Descriere

Un iepure de pluș cu urechi lungi și dimensiunea de 25 cm este cadoul perfect pentru orice ocazie. Este confectionat din cel mai moale material care il face extrem de placut de bratat si iubit. Acest iepure de pluș este în culori moi care îl fac și mai adorabil și potrivit pentru copiii de toate vârstele și părinții lor.

Culorile iepurașului de pluș vin în patru variante. Acest lucru iti ofera posibilitatea de a alege cea mai potrivita culoare pentru personalitatea ta deosebita sau de a o combina cu interiorul incaperii. Indiferent de alegerea ta, acest iepure de pluș va fi un cadou de neuitat.

Compoziția iepurașului de pluș este 100% poliester, ceea ce îl face moale și pufos. A fost creat cu mare atenție la detalii pentru a oferi oricărui copil sau adult senzația de adevărată tandrețe și confort. Acest iepure de pluș este conceput pentru siguranța copiilor și îndeplinește toate standardele europene de calitate și siguranță.

Pe langa faptul ca este un cadou perfect pentru orice ocazie, iepurasul umplut este o jucarie ideala pentru copii. Se vor îndrăgosti de urechile lui moi și îl vor iubi ca pe cel mai bun prieten al lor. Este perfect pentru a te juca și a iubi, oferind în același timp sentimentul de siguranță și confort.

Iepurașul de pluș poate fi spălat până la 30°C, ceea ce îl face ușor de întreținut și curățat. Doar puneți-l în mașina de spălat și spălați-l pe un ciclu blând. După spălare, lăsați-l să se usuce la aer și va fi gata pentru noi aventuri.

Acest iepuraș de pluș este fabricat în China, asigurând calitatea înaltă și durabilitatea produsului. A fost creat cu mare atenție la detalii și prezintă o măiestrie excepțională.

Luați acest iepuraș de pluș cu urechi lungi și bucurați-vă de tandrețea și confortul său. Este cadoul perfect pentru orice ocazie si te va face sa te indragostesti de el la prima vedere. Nu ratați șansa de a vă înveseli pe cei dragi cu acest adorabil iepuraș de pluș.

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
01028

Fisa tehnica

Livrat
mai 2023
Tema / Eroul
Alții
Gen
Pentru băieți
pentru fete
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 16058
11,45 Lei (Fara TVA)
13,63 Lei (incl. TVA)
Un set grozav de unelte special pentru cei mici cărora le place să repare diverse obiecte deteriorate! Veți găsi tot ce aveți nevoie pentru a repara orice articol stricat acasă, și nu numai acasă. Așa că suflecă-ți...
Stoc epuizatSold out
Referinta: 06950
26,75 Lei (Fara TVA)
31,83 Lei (incl. TVA)
Popicele de bowling colorate, dedicate animației regatul de gheață, sunt un plus distractiv la jocurile pentru copii. Cu acest colorat, micuții nu numai că își vor îmbunătăți concentrarea și coordonarea, dar se vor și...
Referinta: 12229
48,52 Lei (TVA inclus) 30,58 Lei (Fara TVA) 25%
36,39 Lei (incl. TVA) 48,52 Lei
-25%
Servietă din plastic roz cu fermoar și mâner. Deschideți-l și se va transforma instantaneu într-un adevărat salon de coafură cu două etaje! Aranjați parchetul și mobilierul, lipiți autocolantele în locurile...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare