×

CÂINE DE PLUȘ CU RADIO CONTROL

Un cățeluș drăguț de pluș cu telecomandă care va face orice copil să zâmbească! Când apăsați butonul din stânga de pe telecomandă, cățelul merge înapoi, lătrând și dând din coadă în același timp. Apăsați butonul din dreapta și va merge înainte. O jucărie grozavă de care te vei îndrăgosti la prima vedere!

·       Dimensiuni pachet în cm: 2 3 x 1 1 x 2 4

·       Material : plastic netoxic, poliester

·       Alimentare pentru câine: 4 x 1,5 VA A baterii (nu sunt incluse)

·       Alimentare la distanță: 2 baterii AA de 1,5 V (nu sunt incluse)

·       Potrivit pentru copii peste 3 ani.

·       Fabricat in China

Citeste mai multArata mai putin
92,52 Lei (incl. TVA)
77,75 Lei (Fara TVA)
Stoc epuizat
Anunta-ma cand este disponibil
Referinţă:
19118
Add to wishlist
Descriere

Câinele de pluș care se plimbă cu radiocontrol cu un pește este jucăria perfectă pentru orice copil care iubește cățeii și se distrează cu jucăriile controlate radio. Acest cățeluș drăguț de pluș cu telecomandă va face orice copil să zâmbească prin jocul său inimitabil și aspectul drăguț.

Când apăsați butonul din stânga de pe telecomandă, cățelul începe să se miște înapoi. În același timp, scoate sunete amuzante și dă din coadă. Acest lucru face jocul și mai distractiv și mai realist. Dacă apăsați butonul din dreapta, cățelul se va înainta, continuând să latre și să dea din coadă. Astfel copiii se pot distra simulând o plimbare cu catelul lor de pluș.

Această jucărie minunată este creată din plastic non-toxic și poliester, făcându-l în siguranță pentru a vă juca. Dimensiunile pachetului sunt de 23 x 11 x 24 cm, ceea ce îl face convenabil de depozitat și transportat. Câinele este alimentat de 4 baterii AA cu o tensiune de 1,5V (bateriile nu sunt incluse în set). Telecomanda este alimentata de 2 baterii AA de aceeasi tensiune (baterii nu sunt incluse).

Această jucărie interactivă este potrivită copiilor peste 3 ani cărora le place să se distreze cu cățeluși de pluș. Dezvoltă imaginația copiilor și coordonarea mișcărilor, oferind în același timp copiilor o mulțime de momente distractive.

Câinele de pluș cu telecomandă este fabricat în China și îndeplinește toate standardele europene de calitate și siguranță. Este un cadou ideal pentru orice copil care iubeste cateii.

Nu ratați șansa de a vă distra cu acest minunat câine de pluș. Comandă-l acum și bucură-te de ore nesfârșite de distracție și joacă-te cu noul tău cățeluș preferat!

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
19118

Fisa tehnica

Livrat
octombrie 2023
Tema / Eroul
Alții
Gen
Pentru băieți
pentru fete
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 09940
6,86 Lei (Fara TVA)
8,16 Lei (incl. TVA)
Acest minunat ceas de mână cu curea roz, vine special pentru micii fani ai purcelușului din film. Ceasul funcționează cu baterii și arată data și ora. Pentru a opri ceasul, glisați-l în sus. Deschiderea este atât de...
Referinta: 05642
72,79 Lei (TVA inclus) 45,88 Lei (Fara TVA) 25%
54,59 Lei (incl. TVA) 72,79 Lei
-25%
Rață galbenă cu două moduri de funcționare. Pentru iubitorii de distracție cu armele - plasați țintele în locurile indicate și să vedem a cui pistol va atinge ținta mai întâi! Jocul cu mingi din poliester este la fel...
Referinta: 16018
14,84 Lei (TVA inclus) 9,35 Lei (Fara TVA) 25%
11,13 Lei (incl. TVA) 14,84 Lei
-25%
Trusă de hochei pentru toți micii pasionați de acest sport. Potrivit pentru joaca în aer liber, dar si in confortul casei. Conține: 2 crose și un puc. ·       Dimensiuni pachet in cm: 10 x 70 ·       Material:...
Referinta: 09957
30,57 Lei (Fara TVA)
36,38 Lei (incl. TVA)
Un set minunat de joc care te va duce înapoi la epoca dinozaurilor. Conține 12 specii din aceste creaturi preistorice, realizate din materiale complet sigure și gata pentru jocuri distractive ore întregi. ·...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare