×

MICROFON CU PANGĂ

Un microfon din plastic care funcționează cu baterie, care va atrage instantaneu atenția oricărei mici zâne. Pentru că pe lângă faptul că este în cea mai preferată culoare feminină – roz, el are o panglică frumoasă cu buline, ceea ce o face și mai atractivă și mai de dorit. Are 3 butoane funcționale cu diferite extrauri pentru a te face să te simți ca o adevărată vedetă! Deci, care este melodia ta preferată?

Culorile variază și pot fi diferite de cele din imagine!

·      Dimensiuni pachet în cm: 18 x 9 x 31

·      Material: plastic non-toxic

·      Alimentare: 2 baterii AAA de 1,5 V (nu sunt incluse)

·      Potrivit pentru copii peste 3 ani.

·      Fabricate în China

Citeste mai multArata mai putin
15,14 Lei (incl. TVA)
12,72 Lei (Fara TVA)
in stoc
Referinţă:
02319
Add to wishlist
Descriere

Microfonul cu bandă este jucăria muzicală perfectă pentru orice fetiță. Este fabricat din plastic rezistent și funcționează cu baterii, ceea ce îl face convenabil de utilizat oriunde. Acest microfon pentru copii este un cadou ideal pentru orice fată care iubește să cânte și să se distreze cu muzică.

Una dintre cele mai mari atracții ale acestui microfon este culoarea sa roz. Culoarea roz este foarte populară printre fete și le face să se simtă ca niște adevărate prințese. Dar nu doar culoarea face acest microfon atât de atractiv. Are, de asemenea, o panglică frumoasă cu buline care o face și mai drăguță și mai de dorit.

Acest microfon este ideal pentru copiii peste 3 ani cărora le place să se distreze cu muzică și să-și exprime creativitatea. Este ușor și confortabil de ținut, făcându-l potrivit pentru ore lungi de joacă. De asemenea, este fabricat din plastic non-toxic, ceea ce îl face sigur pentru copii.

Acest microfon de jucărie este cadoul perfect pentru orice fată care iubește muzica și vrea să se simtă ca o adevărată vedetă. Nu numai că va atrage atenția oricărei mici zâne cu culoarea sa roz și panglica drăguță cu buline, dar o va distra și o va inspira să-și exprime abilitățile creative. Lasă-i pe micuții cântăreți să se bucure de această jucărie minunată și să se distreze cu melodiile lor preferate!

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
02319

Fisa tehnica

Livrat
ianuarie 2024
Tema / Eroul
Alții
Gen
pentru fete
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 19100
66,72 Lei (TVA inclus) 42,05 Lei (Fara TVA) 25%
50,04 Lei (incl. TVA) 66,72 Lei
-25%
O valiză roz pe roți, care cu doar câteva mișcări se va transforma într-o masă de înfrumusețare îngrijită, cu toate accesoriile necesare pentru înfrumusețare: o oglindă, o perie de păr, un uscător de păr, paletă, 2...
Referinta: 05614
4,05 Lei (Fara TVA)
4,83 Lei (incl. TVA)
Pompa cu apă pentru toți fanii tineri și bătrâni ai seriei Avengers. Trageți pistonul pentru a-l umple cu apă și distrați-vă non-stop și să vă răcoriți în zilele fierbinți și umple-l cu aventură. Disponibil la bucată...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare