×

MITRALIERĂ CU BOMBE DE APĂ

Fii un câștigător pe câmpul de luptă cu această mitralieră grozavă cu apă! Doar îndreptați-vă ținta, țintiți și trageți! Conține: geantă cu bombe de apă.

·       Dimensiunile armei în cm: 39 x 15 x 3

·       Material: plastic non-toxic

·       Potrivit pentru copii peste 3 ani.

·       Fabricat in China

Citeste mai multArata mai putin
14,23 Lei (incl. TVA)
11,96 Lei (Fara TVA)
in stoc
Referinţă:
05694
Add to wishlist
Descriere

AUTOMOBILUL NEGRU CU BOMBE DE APĂ ÎN PLIC este jucăria perfectă pentru copii pentru băieții cărora le place să se distreze în aer liber și să se transforme în adevărați eroi pe câmpul de luptă. Acest aparat de slot pentru copii este perfect pentru jocuri de rol, oferind o experiență realistă și ore nesfârșite de distracție.

Cu această armă, copiii se vor simți ca niște adevărați soldați, gata să facă față oricăror provocări. Aparatul este echipat cu bile de apa care pot fi trase cu ajutorul mecanismului special. Găsește-ți ținta, țintește și trage! Bombele de apă sunt sigure și distractive, oferind oportunități nesfârșite de joacă și divertisment.

Acest automat pentru copii este fabricat din plastic non-toxic de înaltă calitate, ceea ce îl face sigur pentru copii. Este potrivit pentru copiii de peste 3 ani, ceea ce îl face o alegere ideală pentru micii soldați care doresc să se distreze și să-și dezvolte imaginația.

Cu această mașină de jucărie, copiii își vor dezvolta abilitățile sociale și de comunicare în timp ce se distrează și se joacă cu prietenii. Ei pot concura și pot crea diferite scenarii. Slot machine este ideal pentru jocurile în aer liber, oferind posibilități nesfârșite de distracție și distracție.

Luați acest pistol cu apă și lăsați copiii să se distreze și să-și dezvolte abilitățile și talentele. Este cadoul perfect pentru băieții cărora le place să se distreze în aer liber și să se transforme în adevărați eroi pe câmpul de luptă.

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
05694

Fisa tehnica

Livrat
iunie 2023
Tema / Eroul
Alții
Gen
Pentru băieți
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 09115
36,35 Lei (TVA inclus) 22,91 Lei (Fara TVA) 25%
27,26 Lei (incl. TVA) 36,35 Lei
-25%
Un set de două tombale care sunt controlate de o tijă magnetică. Distreaza-te cu prietenii si hai sa vedem al cui varf se poate invarti mai mult! ·      Dimensiuni pachet în cm: 22 x 19 x 7 ·      Alimentare: 8...
Stoc epuizatSold out
Referinta: 54100
34,40 Lei (Fara TVA)
40,94 Lei (incl. TVA)
O mașină sport uimitoare de poliție pe care fiecare omuleț o va aprecia. Vine cu un aspect extrem de elegant, aspect modern și dimensiuni suficient de mari pentru a face jocurile și mai interesante și mai fascinante!...
Referinta: 19079
4,31 Lei (Fara TVA)
5,13 Lei (incl. TVA)
Minge usoara pentru copii, potrivita pentru joaca in parc, pe plaja sau in apa. De ce nu acasă! Iar culorile neon strălucitoare captează atenția și aduc zâmbete autentice pe fața fiecărui micuț! Alegerea variantelor...
Referinta: 06473
40,77 Lei (Fara TVA)
48,52 Lei (incl. TVA)
·       Dimensiuni pachet in cm: 28 x 17 x 16 ·      Alimentare : 3 baterii AA de 1,5 V (nu sunt incluse) ·      Material: plastic non-toxic ·      Potrivit pentru copii peste 3 ani. ·      Fabricate în China

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare