×

PUȘCĂ DE JUCĂRIE

Deveniți soldați adevărați cu această armă grozavă minunată! Este cu adevărat impresionant ca dimensiune, iar când adaugi sunetele de pocnire pe care le scoate atunci când apeși pe trăgaci - nu există nicio cale să nu devină jucăria ta preferată din toate timpurile, care te va transforma într-un campion pe câmpul de luptă!

·       Dimensiuni in cm: 71 x 5 x 15

·       Material: plastic non-toxic

·       Potrivit pentru copii peste 3 ani.

·       Fabricat in China

Citeste mai multArata mai putin
21,21 Lei (incl. TVA)
17,82 Lei (Fara TVA)
in stoc
Referinţă:
05717
Add to wishlist
Descriere

Pistolele de jucărie au fost întotdeauna preferatele băieților. Au imaginație și energie pe care doresc să le exprime și să le dezvolte. PUSCĂ ÎN PLIC este jucăria perfectă pentru băieții cărora le place să se distreze și să joace soldați. Este conceput pentru siguranța copiilor și este fabricat din plastic non-toxic, cu care se poate juca în siguranță.

Dimensiunile PISTOLULUI DE AMBALARE ÎN PLIC sunt de 71 x 5 x 15 cm, ceea ce îl face suficient de mare pentru a fi realist și distractiv de jucat. Copilul se va simți ca un adevărat soldat când ține această pușcă mare în mâini. Este ușor și confortabil de ținut, astfel încât copiii se pot mișca liber și se pot distra fără probleme.

Dar nu doar dimensiunea face pușca acestui copil atât de specială. Are, de asemenea, sunete de popping încorporate care sunt activate atunci când este apăsat declanșatorul. Aceste sunete fac jocul și mai realist și distractiv. Copiii se vor bucura de sunetele puștii și se vor simți ca niște adevărați soldați pe câmpul de luptă.

Nu ezita să-i oferi băiatului tău această pușcă grozavă pentru copii. Ea îl va distra și îi va aduce multă bucurie. Această pușcă de jucărie pentru copii este sigură, distractivă și realistă - tot ce are nevoie copilul tău pentru a se simți ca un adevărat soldat pe câmpul de luptă!

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
05717

Fisa tehnica

Livrat
august 2023
Tema / Eroul
Alții
Gen
Pentru băieți
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 16170
32,36 Lei (Fara TVA)
38,51 Lei (incl. TVA)
Un aspirator roz alimentat cu baterii care va deveni primul tău asistent pentru menținerea curată a camerei copiilor. Arată exact ca cel real – are un furtun flexibil, un tub și o perie. Bilele mici de polistiren...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare