×

CARBĂ SĂGĂTĂ MOALE ÎN CUTIE DESCHISĂ

O armă mare cu un aspect atrăgător pe care orice omuleț îl va aprecia! Vine complet cu 6 săgeți de spumă, iar distanța pe care o parcurg atunci când sunt trase este cu adevărat remarcabilă – până la 8 metri! Acum țintește și trage - cu greu vei rata!

·       Culoare: galben, verde, albastru

·       Dimensiuni pachet în cm: 69 x 5 x 18

·       Material: plastic non-toxic

·       Potrivit pentru copii peste 3 ani.

·       Fabricat in China

Citeste mai multArata mai putin
51,55 Lei (incl. TVA)
43,32 Lei (Fara TVA)
Culoare
  • Aleatoriu / mix
  • Albastru
  • Verde
  • Galben
Stoc epuizat
Anunta-ma cand este disponibil
Referinţă:
05734
Add to wishlist
Descriere

OPEN BOX SOFT ARROW GUN este un pistol mare, cu aspect atractiv, perfect pentru joacă și distracție și le va oferi copiilor ore nesfârșite de bucurie și emoție.

Această pușcă vine complet cu 6 săgeți din spumă care sunt sigure și prietenoase pentru copii. Sunt fabricate din material moale care nu prezintă riscuri pentru copii și nu poate provoca răni. Săgețile sunt ușoare și ușor de tras, ceea ce face jocul și mai distractiv și interesant.

Dar cel mai impresionant lucru este distanța pe care săgețile o pot zbura atunci când sunt trase - până la 8 metri! Acest lucru este cu adevărat remarcabil și le va permite copiilor să se distreze în aer liber și să se joace în diferite jocuri cu prietenii.

PUSCĂ SOFT ARROW ÎN CUTIE DESCHISĂ este prezentată în trei culori diferite - galben, verde și albastru. Acest lucru le permite copiilor să aleagă culoarea preferată și să se bucure de a se juca cu pistolul.

Ambalajul puștii măsoară 69 x 5 x 18 cm, ceea ce o face ușor de depozitat și transportat. Poate fi pus cu ușurință într-o geantă sau rucsac și dus oriunde cu copiii - la plajă, parc sau la picnic.

OPEN BOX SOFT ARROW RIFLE este fabricată din plastic non-toxic care este sigur pentru copii și îndeplinește toate standardele europene de calitate și siguranță. Este potrivit pentru copiii peste 3 ani si va oferi celor mici posibilitati nelimitate de joaca si distractie.

Această pușcă pentru copii este fabricată în China și este perfectă pentru toți băieții care iubesc jocurile cu arme. Este o jucărie perfectă pentru bătălii și aventuri imaginare care vor dezvolta abilitățile motorii și coordonarea copiilor, precum și imaginația și creativitatea acestora.

Nu ratați ocazia de a vă distra și de a vă juca cu un PISTOL SĂGATĂ MOALE! Este cadoul perfect pentru orice om mic care iubește jocul cu armele și îi place jocul activ și distractiv.

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
05734

Fisa tehnica

Livrat
octombrie 2023
Tema / Eroul
Alții
Gen
Pentru băieți
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Stoc epuizatSold out
Referinta: 02957
14,23 Lei (TVA inclus) 8,97 Lei (Fara TVA) 25%
10,67 Lei (incl. TVA) 14,23 Lei
-25%
Coș de plastic cu mânere confortabile, plin cu tot ce ai nevoie pentru o plimbare de picnic-vacanță sau doar pentru bucătăria micuței gospodine. Conține: fructe și legume pentru tăiat, blat și cuțit, două căni,...
Referinta: 12322
29,30 Lei (Fara TVA)
34,87 Lei (incl. TVA)
Set cărucior și bebeluș din plastic roz - ce fetiță ar putea rezista acestei combinații grozave? Bebelușul este îmbrăcat într-o salopetă cu glugă și urechi și vine cu un cadou - un biberon. Căruciorul se pliază si ia...
Referinta: 13107
43,32 Lei (Fara TVA)
51,55 Lei (incl. TVA)
Un set special pentru manichiura si machiaj, pentru micile printese deosebite! Veți găsi: 3 culori de lac de unghii pe bază de apă + 2 tipuri de decorațiuni diferite, unghii false roz, pilă în formă de inimă cu...
Referinta: 13071
20,30 Lei (TVA inclus) 12,80 Lei (Fara TVA) 25%
15,23 Lei (incl. TVA) 20,30 Lei
-25%
Un set grozav dedicat fanilor personajelor din animația preferată și aventurilor lor pe zăpadă! Conține 4 păpuși drăguțe care arată exact ca cele două prințese, cu care poți juca scene din film sau poți veni cu noi...
Referinta: 02968
15,14 Lei (TVA inclus) 9,54 Lei (Fara TVA) 25%
11,36 Lei (incl. TVA) 15,14 Lei
-25%
Zornăitoare rotundă din plastic cu elemente rotative multicolore care emit sunete. Realizată în culori strălucitoare, forme si sunete interesante, zornăitoarea va atrage cu siguranță atenția micuțului tău si îl va...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare