×

MOTOCICLETĂ SPORT

O motocicletă din plastic care va atrage orice mic fan al vitezei rapide. Vine cu un volan detasabil si un aspect atractiv pentru a lua foarte repede locul de cinste printre cele mai preferate jucarii tale!

Culorile variază și pot fi diferite de cele din imagine!

·       Dimensiuni in cm: 19 x 7 x 11

·       Material: plastic non-toxic

·       Potrivit pentru copii peste 3 ani.

·       Fabricat in China

Citeste mai multArata mai putin
8,77 Lei (incl. TVA)
7,37 Lei (Fara TVA)
in stoc
Referinţă:
14372
Add to wishlist
Descriere

O motocicleta in plic este jucaria perfecta pentru copii pentru fiecare mic fan al vitezei rapide. Este perfect pentru băieții cărora le place să se distreze cu bicicletele de joacă și de curse.

Această bicicletă sport din plastic vine cu un ghidon detașabil care le permite copiilor să se bucure de o experiență de joacă realistă. Își pot imagina că merg pe o bicicletă adevărată și experimentează senzația de viteză și aventură. Bicicleta are un aspect atractiv care o face foarte dorită și atrăgătoare pentru copii.

Măsurând 19 cm în lungime, 7 cm în lățime și 11 cm în înălțime, această bicicletă pentru copii este perfectă pentru mâinile mici. Este ușor, confortabil de jucat și fabricat din plastic non-toxic, care este sigur pentru copii și nu prezintă niciun risc pentru sănătatea lor.

Această jucărie este potrivită pentru copiii de peste 3 ani care au vârsta suficientă pentru a se distra cu ea nesupravegheați. Este cadoul perfect pentru o zi de naștere, Crăciun sau orice altă ocazie specială. Copiii se vor bucura de ore întregi de distracție și își vor dezvolta imaginația și creativitatea în timp ce se joacă cu această bicicletă pentru copii.

Nu ezita să-i oferi băiatului tău această bicicletă grozavă de jucărie pentru copii. Se va îndrăgosti de el și îl va iubi din prima clipă. Lăsați copilul să se bucure de ore nesfârșite de joacă și aventură cu această bicicletă minunată pentru copii.

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
14372

Fisa tehnica

Livrat
iulie 2023
Tema / Eroul
Alții
Gen
Pentru băieți
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 02486
11,20 Lei (TVA inclus) 7,06 Lei (Fara TVA) 25%
8,40 Lei (incl. TVA) 11,20 Lei
-25%
Acest set de trei animale din plastic este un element obligatoriu în orice castel al prințesei. Create pe baza filmul de animație, animalele de companie ale eroinelor se așteaptă să devină și prietenii tăi. ·...
Referinta: 12327
21,65 Lei (Fara TVA)
25,76 Lei (incl. TVA)
Două figurine strălucitoare ale unora dintre cei mai populari supereroi din celebra producție de film. Sunt din plastic rezistent și au membre mobile, cu brațele detașabile la coate și picioarele detașabile la...
Referinta: 82013
20,27 Lei (Fara TVA)
24,12 Lei (incl. TVA)
Pinurile de bowling CIMBARI colorate sunt un plus distractiv la jocurile pentru copii. Cu ele, destul de imperceptibil, copilul își va îmbunătăți concentrarea și coordonarea, își va dezvolta percepția culorilor,...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare