×

BEN 10 LANSATOR CU DISCURI

Un set de joc special special pentru cei mai înfocați fani ai filmului - un motor, un lansator și 4 discuri! Puneți lansatorul pe mână folosind elasticul convenabil, încărcați discurile și apăsați pe trăgaci. Ești gata să pornești în aventură și să salvezi lumea de extratereștrii răi?

Culorile variază și pot fi diferite de cele din imagine!

·       Dimensiuni pachet in cm: 17 x 7 x 26

·       Material: plastic non-toxic

·       Potrivit pentru copii peste 3 ani.

·       Fabricat in China

Citeste mai multArata mai putin
21,21 Lei (incl. TVA)
17,82 Lei (Fara TVA)
in stoc
Referinţă:
14403
Add to wishlist
Descriere

Setul de joc special „Lansatorul de motociclete și discuri” este jucăria perfectă pentru băieții care iubesc aventurile de acțiune. Acest set uimitor este inspirat de filmul popular și oferă copiilor o experiență incitantă în timp ce aceștia intră în rolul personajelor.

Setul de joc include un motor, un lansator și 4 discuri care sunt gata să fie lansate în bătălii incitante cu extratereștrii malefici. Pentru a utiliza lansatorul, pur și simplu puneți-l pe braț folosind banda elastică convenabilă și încărcați discurile. Apoi, cu o singură apăsare a trăgaciului, poți lansa discurile către inamicii tăi și îi poți învinge.

Acest set de joaca este conceput cu atentie la detalii si ofera copiilor posibilitatea de a se bucura de o experienta realistica. Motorul este fabricat din plastic non-toxic de înaltă calitate, care este sigur pentru copii. Este puternic și durabil, asigurând joc de lungă durată și distracție.

Setul special de joaca „Motor cu lansator si discuri” este potrivit pentru copiii peste 3 ani. Este concepută având în vedere siguranța și dezvoltarea copiilor, oferindu-le oportunitatea de a-și dezvolta imaginația și creativitatea. Această jucărie îi va ajuta pe copii să-și dezvolte abilitățile motorii, coordonarea și gândirea strategică.

„Motocicletă cu lansator și discuri” este cadoul perfect pentru băieții care iubesc aventura. Îi va distra și le va aprinde imaginația introducându-i în lumea personajelor din film. Lasă copiii să meargă într-o aventură și salvează lumea de extratereștrii răi cu acest set de joacă uimitor.

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
14403

Fisa tehnica

Livrat
august 2023
Tema / Eroul
Ben 10
Gen
Pentru băieți
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 09336
3,64 Lei (TVA inclus) 2,30 Lei (Fara TVA) 25%
2,73 Lei (incl. TVA) 3,64 Lei
-25%
Baghetă magică de primăvară. La atingerea unui buton, figura prinde viață cu lumini puternice. Și nu într-unul, ci în trei moduri! Agitați bastonul și figurina va dansa veselă. ·       Dimensiuni în cm: 26 x 6 x...
Referinta: 82013
20,27 Lei (Fara TVA)
24,12 Lei (incl. TVA)
Pinurile de bowling CIMBARI colorate sunt un plus distractiv la jocurile pentru copii. Cu ele, destul de imperceptibil, copilul își va îmbunătăți concentrarea și coordonarea, își va dezvolta percepția culorilor,...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare