×

PISICUȚĂ VORBITOARE CU OCHI LUMINAȚI 22 CM

Un pisoi interactiv vorbitor care repeta totul cu o voce amuzanta si va deveni cel mai bun prieten al tau de jocuri! De asemenea, atunci când atingi și mângâi anumite părți ale corpului, scoate diverse sunete amuzante. Fiecare sunet este însoțit de un efect de lumină – ochii lui strălucesc în nuanțe de verde. Motanul drăgălaș este întotdeauna pregătit pentru jocuri distractive! Tu ești pregătit?

·       Dimensiuni pachet în cm: 11,5 x 9,5 x 22,5

·       Material : plastic non-toxic

·       Alimentare: 3 baterii AA de 1,5 V (nu sunt incluse)

·       Potrivit pentru copii peste 3 ani.

·       Fabricat în China

Citeste mai multArata mai putin
30,31 Lei (incl. TVA)
25,47 Lei (Fara TVA)
Stoc epuizat
Anunta-ma cand este disponibil
Referinţă:
19144
Add to wishlist
Descriere

Pisicuța care vorbește cu ochi strălucitori este o jucărie interactivă care te va distra și te va distra cu caracteristicile sale distractive. Acest pisoi măsoară 22 cm și este fabricat din plastic non-toxic, ceea ce îl face sigur pentru copiii de peste 3 ani să se joace.

Această jucărie este o adevărată distracție pentru orice copil. Pisicuta poate repeta orice ii spui cu o voce amuzanta. Acest lucru face jocul și mai distractiv și distractiv. Te poți distra spunându-i diferite fraze și el le va repeta cu vocea lui amuzantă.

De asemenea, atunci când atingeți sau mângâiați anumite părți ale corpului pisoiului, acesta scoate diferite sunete amuzante. Fiecare sunet este însoțit de un efect de lumină - ochii pisoiului strălucesc într-un verde semnal. Acest lucru face jocul și mai distractiv și interesant pentru copii.

Această pisică drăguță este întotdeauna pregătită pentru jocuri distractive. Este perfect atât pentru joacă în interior, cât și în aer liber. Copiii se pot distra cu el în parc, la un picnic sau chiar la plajă. Este un tovarăș de joacă perfect și va deveni cel mai bun prieten al tău.

Pisicuta care vorbeste cu ochi stralucitori este potrivita atat pentru baieti cat si pentru fete. Este un cadou ideal pentru o zi de naștere, Crăciun sau orice altă ocazie specială. Aceasta este o jucărie care îi va distra pe copii și îi va umple cu energie pozitivă și dispoziție veselă.

Pisicuta care vorbeste cu ochi stralucitori este fabricata in China si indeplineste toate standardele de calitate si siguranta. A fost creat pentru divertismentul și divertismentul copiilor și este o garanție a calității și distracției. Nu ratați ocazia de a vă distra cu acest pisoi interactiv vorbitor și de a crea momente de neuitat de joacă și distracție.

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
19144

Fisa tehnica

Livrat
mai 2023
Tema / Eroul
Alții
Gen
Pentru băieți
pentru fete
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 19136
15,27 Lei (Fara TVA)
18,17 Lei (incl. TVA)
Set cu rechin de cauciuc ce se găsesc într-un cufăr transparent cu cheie. Sunetele pe care le scoate vor face jocurile și mai interesante, iar divertismentul și mai incitant! Cutia conține 6 cufere pentru rechini....
Referinta: 19060
2,01 Lei (Fara TVA)
2,39 Lei (incl. TVA)
O jucărie pentru bule de săpun sub formă de telefon mobil cu care jocurile de vară vor deveni și mai distractive! Disponibil la număr sau cutie întreagă (24 buc.). Pretul este pe bucata. ·       Dimensiunile...
Referinta: 19127
3,54 Lei (Fara TVA)
4,21 Lei (incl. TVA)
Un clock-shooter cu 4 discuri, special pentru cei mai înfocați fani ai filmului! Puneți lansatorul pe mână folosind elasticul convenabil, încărcați discurile și apăsați pe trăgaci. Acum ești gata să pleci într-o...
Stoc epuizatSold out
Referinta: 02080
22,16 Lei (Fara TVA)
26,37 Lei (incl. TVA)
Chitara acustică maro va atrage orice copil cu pasionat de muzică. Vine într-o husă transparentă cu fermoar, care completează aspectul său realistic pentru a te face să te simți ca un adevărat star rock! ·...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare