×

PĂPUȘĂ CU ACCESORII ÎN RUCSAC

O păpușă blondă cu sunete, două codițe împletite și cu ochi albaștri care clipesc dulce. Este îmbrăcată într-o rochie fresh și vine completă cu cele mai necesare accesorii pentru fete - uscător de păr, pieptene pentru coroană, ochelari de soare în formă de inimă, o geantă cu panglică și un ondulator de păr. Toate acestea sunt adunate într-un rucsac transparent cu fermoar, astfel încât să poți purta setul peste tot cu tine! Rucsacul este convenabil pentru utilizare în alte scopuri.

Alegerea opțiunii este aleatorie și în funcție de disponibilitate!

·       Dimensiuni pachet in cm: 25 x 19 x 12

·       Inaltimea papusii in pozitie verticala in cm: 30

·       Alimentare: 3 baterii AG13 de 1,5V (inclus )

·       Material : plastic non-toxic

·       Potrivit pentru copii peste 3 ani.

·       Fabricat in China

Citeste mai multArata mai putin
45,48 Lei (incl. TVA)
38,22 Lei (Fara TVA)
Stoc epuizat
Anunta-ma cand este disponibil
Referinţă:
13085
Add to wishlist
Descriere

O păpușă așezată cu accesorii într-un rucsac este jucăria perfectă pentru fetițele cărora le place să se distreze și să creeze diferite povești cu păpușile lor. Nu numai că oferă ore nesfârșite de distracție, dar dezvoltă și imaginația și creativitatea copiilor.

Această păpușă blondă este o adevărată frumusețe, cu ochi albaștri și sunete drăguți care clipesc. Poartă o rochie proaspătă care o face și mai atractivă. Vine complet cu accesorii esențiale pentru fete, care îi vor completa stilul și o vor face și mai distractive să se joace cu ele.

Setul include uscător de păr, pieptene pentru coroană, ochelari de soare inimă, geantă cu panglică și ondulator. Toate acestea sunt colectate într-un rucsac transparent cu fermoar, care nu numai că permite depozitarea ușoară a accesoriilor, dar permite și copiilor să le poarte peste tot cu ele. Rucsacul este, de asemenea, convenabil de utilizat în alte scopuri, cum ar fi pentru a transporta manuale și diverse jucării.

Acest set este potrivit pentru vârsta de 3 ani în sus, făcându-l un cadou ideal pentru micile prințese preșcolare. Nu numai că îi va distra, ci și le va dezvolta abilitățile motorii, sociale și imaginația.

Această păpușă cu rucsac este setul de joacă perfect pentru fetele cărora le place să se distreze și să creeze diferite povești. Nu numai că oferă ore nesfârșite de distracție, dar dezvoltă și imaginația și creativitatea copiilor.

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
13085

Fisa tehnica

Livrat
iunie 2023
Tema / Eroul
Alții
Gen
pentru fete
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 05693
8,13 Lei (Fara TVA)
9,67 Lei (incl. TVA)
Deveniți un adevărat soldat cu această pușcă de lunetist în culoarea de camuflaj! Cu el nu poți rata, deoarece are o vizor optic pentru o țintire excelentă. Și gloanțele de apă sunt sigure și te poți juca fără să-ți...
Referinta: 16024
15,27 Lei (Fara TVA)
18,17 Lei (incl. TVA)
Un kit de tatuaje grozav pe care orice fetiță îl va aprecia! Ușor de pus, dar și ușor de îndepărtat, pozele frumoase o vor ajuta pe prințesa ta să se exprime în timp ce se distrează. Șabloanele se lipesc cu apă, așa...
Referinta: 12411
10,94 Lei (Fara TVA)
13,02 Lei (incl. TVA)
Un set de 3 cuburi cu model, fiecare cu două găuri și un total de 6 elemente în formele corespunzătoare. Toate găurile sunt diferite și va fi distracție nesfârșită și o provocare pentru cel mic să potrivească formele...
Referinta: 09983
26,37 Lei (TVA inclus) 16,62 Lei (Fara TVA) 25%
19,78 Lei (incl. TVA) 26,37 Lei
-25%
Un dinozaur în cușcă - în special pentru micii fani ai acestor animale dispărute de mult, dar încă atrăgătoare. Alegeți între Stegosaurusul erbivor și micul Velociraptor prădător, fiecare dintre acestea fiind un plus...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare