×

PĂPUȘĂ ÎMPLETITĂ 3 CULORI 35 CM

Păpușă moale din cârpă în două împletituri, poartă o rochie drăguță cu buline și o pălărie pe cap. Păpușa vine în trei culori - mov, roz și ciclamen. Alegeți unul sau faceți o colecție din toate pentru a face jocurile și mai distractive și mai interesante!

·       Culoare: roz, violet, ciclamen

·       Înălțimea păpușii în cm: 35

·       Material : textil

·       Potrivit pentru copii peste 3 ani.

·       Fabricat in China

Citeste mai multArata mai putin
30,31 Lei (incl. TVA)
25,47 Lei (Fara TVA)
Culoare
  • Aleatoriu / mix
  • Roz
  • Violet
  • Ciclamen
in stoc
Referinţă:
03912
Add to wishlist
Descriere

Păpușa de cârpă este jucăria perfectă pentru fetițele care iubesc păpușile moi. Este confectionat din material textil de inalta calitate, ceea ce il face placut la atingere. Păpușa are două împletituri și este îmbrăcată într-o rochie drăguță cu buline care o face și mai atrăgătoare pentru copii.

Păpușa de cârpă este disponibilă în trei culori diferite - roz, violet și ciclamen. Acest lucru le permite copiilor să aleagă culoarea preferată sau să facă o colecție din toate cele trei culori. Așa că se pot distra cu diferite păpuși și pot crea povești și jocuri diferite.

Înălțimea păpușii este de 35 cm, ceea ce o face perfectă pentru mâinile mici ale copiilor. Îl pot prinde cu ușurință și îl pot purta cu ei peste tot. Acest lucru le permite copiilor să se distreze cu păpușa atât acasă, cât și în aer liber sau când se joacă cu prietenii.

Materialul din care este confectionata papusa este textil. Acest lucru asigură că este sigur pentru copii și nu reprezintă un risc pentru sănătatea lor. Păpușa este potrivită copiilor peste 3 ani, făcând-o ideală pentru micile prințese cărora le place să se distreze cu păpuși și să creeze diferite povești și jocuri.

Dacă ești în căutarea jucăriei perfecte pentru fetița ta, păpușa de cârpă este alegerea perfectă. Nu numai că îl va distra pe copilul tău, dar îl va ajuta și să-și dezvolte imaginația și să creeze diferite povești și jocuri. Alege-ți culoarea preferată sau fă o colecție din toate cele trei culori și bucură-te de jocurile distractive și incitante cu această păpușă de cârpă moale.

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
03912

Fisa tehnica

Livrat
iulie 2023
Tema / Eroul
Alții
Gen
pentru fete
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Stoc epuizatSold out
Referinta: 16153
40,77 Lei (Fara TVA)
48,52 Lei (incl. TVA)
Un constructor distractiv de tip Lego, potrivit pentru constructorii puțin mai avansați. Aveți la dispoziție 261 de piese pentru a asambla camionul prezentat pe cutie. Și este foarte distractiv - are roți de cauciuc...
Referinta: 09722
30,31 Lei (TVA inclus) 19,11 Lei (Fara TVA) 25%
22,74 Lei (incl. TVA) 30,31 Lei
-25%
Geanta de box din imitație de piele în culorile Bulgariei și o pereche de mănuși concepute pentru toti fanii acestui sport. Simte-te ca un adevărat boxer și exersează-ți abilitățile dezvoltându-le și...
Referinta: 12350
14,92 Lei (Fara TVA)
17,75 Lei (incl. TVA)
Un kit special de frumusețe pentru micile prințese speciale! Vei fi superbă la petrecere cu el, pentru ca acesta contine tot ce iti trebuie - o paleta mica cu 6 culori de fard de pleoape, o oglinda trandafiri cu capac...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare