×

PĂPUȘĂ CU 2 COPII ȘI HAINE

Acest set va atrage orice mică prințesă. Pentru că păpușa frumoasă și la modă vine împreună cu 2 păpuși drăguțe - bebelușii ei, un biberon și 4 rochii colorate în care să te schimbi. Și pentru a face jocurile și mai interesante - păpușa „mamă” are mâini care se detașează la coate și la încheieturi.

·       Dimensiuni pachet în cm: 30 x 5 x 32

·       Material : plastic non-toxic

·       Potrivit pentru copii peste 3 ani.

·       Fabricat in China

Citeste mai multArata mai putin
28,80 Lei (incl. TVA)
24,20 Lei (Fara TVA)
in stoc
Referinţă:
13102
Add to wishlist
Descriere

Acest set de păpuși și ținute pentru două fete este perfect pentru orice mică prințesă. Este alcătuită dintr-o păpușă frumoasă și la modă care vine împreună cu două păpuși drăguțe - copiii ei. Sunt completarea perfectă a jocului și vor oferi oportunități nesfârșite de distracție și dezvoltare a imaginației.

Papusa mami este imbracata intr-o rochie moderna si are brate care se rup la coate si incheieturi. Acest lucru îi permite copilului să o plaseze în diferite ipostaze, ceea ce contribuie la un joc mai realist.

Setul include și patru rochii colorate pentru a schimba păpușa. Acest lucru îi permite copilului să creeze diferite stiluri și să-și exprime individualitatea. Rochiile sunt ușor de îmbrăcat și scos, permițând copilului să-și dezvolte abilitățile motorii și independența.

Produsul este potrivit pentru copiii peste 3 ani, ceea ce îl face ideal pentru fetițele cărora le place să se distreze cu păpuși. Este concepută având în vedere dezvoltarea copilului și îi va ajuta să se dezvolte imaginația, abilitățile sociale și motorii.

Papusa cu doi copii si haine de schimbat este cadoul perfect pentru orice mica printesa care adora sa se distreze cu papusi. Acest set de păpuși va oferi ore întregi de distracție și va crea amintiri de neuitat pentru fetița ta.

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
13102

Fisa tehnica

Livrat
iulie 2023
Tema / Eroul
Alții
Gen
pentru fete
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 13188
25,48 Lei (Fara TVA)
30,32 Lei (incl. TVA)
Păpușile arată exact ca cele două prințese din animația îndrăgite de multe fete. De data aceasta vin în total 6 variante, fiecare păpușă prințesă purtând 3 rochii diferite. Amuzant, nu-i așa? Puteți alege eroina...
Referinta: 12277
43,32 Lei (Fara TVA)
51,55 Lei (incl. TVA)
Minunatul set de papusi cu un flamingo care va atrage orice mica gospodina si se va potrivi oricarei bucatarii. Contine: 2 tipuri de tigai - simple si nervurate, oala, tigaie, ustensile si ceainic. Și acum să vedem ce...
Referinta: 06978
5,33 Lei (Fara TVA)
6,34 Lei (incl. TVA)
O undiță mică pentru micii pescari, extrem de potrivită pentru jocuri distractive. Și nu doar când faci baie. „Captura” este formată din 4 animale din plastic pe care le poți agăța cu ușurință. Și pe lângă faptul că...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare