×

PĂPUȘĂ CU ȘIFONIER, OGLINDĂ ȘI ROCHII

O păpușă blondă cu mâini mobile și o șuviță roz adorabilă în părul ei lung pe care o poți dezlega și coafa. Este îmbrăcată într-o rochie frumoasă și vine cu încă 4 rochii colorate, o oglindă, o vază și un dulap. Deschide garderoba pentru a găsi încă 2 rochii. Deci păpușa ta are un total de 6 rochii în care să te schimbi!

Culorile rochiei variază și pot diferi de cele din imagine!

·       Dimensiuni pachet cm: 42 x 5 x 32

·       Material : plastic non-toxic

·       Potrivit pentru copii peste 3 ani.

·       Fabricat in China

Citeste mai multArata mai putin
46,40 Lei (incl. TVA)
38,99 Lei (Fara TVA)
in stoc
Referinţă:
13104
Add to wishlist
Descriere

O păpușă cu dulap, oglindă și rochii este jucăria perfectă pentru orice fetiță care iubește să se distreze și să creeze diferite coafuri și combinații de modă. Această păpușă blondă are mâini care se pot rupe, făcând-o și mai realistă și mai distractiv de jucat. Tresele ei lungi sunt împodobite cu o lacăt roz fermecător pe care o puteți dezlega și aranja după cum doriți.

Papusa este imbracata intr-o rochie frumoasa care o face extrem de eleganta si stilata. Dar asta nu este tot! Setul include inca 4 rochii multicolore pe care le poti schimba si combina in functie de preferinte. Deschide garderoba pentru a găsi încă 2 rochii care îți vor permite să creezi și mai multe look-uri la modă pentru păpușa ta. Deci păpușa ta are un total de 6 rochii în care să te schimbi! Deci tu și păpușa ta poți crea nenumărate combinații de modă care te vor distra ore întregi.

Oglinda și vaza care sunt incluse în set adaugă, de asemenea, realismului jocului. Fetițele se vor bucura de oportunitatea de a se uita în oglindă și de a se simți ca niște modele adevărate. Vaza poate fi folosita pentru a decora camera papusii sau pentru a depozita accesorii pentru papusa.

Această păpușă îmbrăcată este cadoul perfect pentru orice fetiță care iubește moda și joacă cu păpuși. Vă va oferi oportunități nesfârșite de distracție și creativitate, permițându-vă să creați diferite coafuri și combinații de modă. Lasă-ți păpușa să fie cea mai elegantă și la modă din întreg imperiul păpușilor!

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
13104

Fisa tehnica

Livrat
iulie 2023
Tema / Eroul
Alții
Gen
pentru fete
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 09170
4,05 Lei (Fara TVA)
4,82 Lei (incl. TVA)
Atât de necesar pentru sezonul estival, lichidul pentru bule de săpun este deja aici! Adăugați cantitatea necesară în sticlă sau rezervor și răsfățați-vă cu aventuri incitante cu bule de săpun. ·      Dimensiuni: 19...
Referinta: 16145
10,17 Lei (Fara TVA)
12,10 Lei (incl. TVA)
Un puzzle vesel de 120 de piese dedicat micilor fani ai filmului. Aranjarea acestuia este o adevărată distracție și dezvoltă gândirea logică, abilitățile vizuale, percepția culorilor și o grămadă de alte calități...
Stoc epuizatSold out
Referinta: 21544
30,57 Lei (Fara TVA)
36,38 Lei (incl. TVA)
Acestă lanternă este fabricată din materiale complet inofensive. Ne vine sub forma unei flori zâmbitoare în culori vesele. Când trageți de coardă, cântă o melodie blândă și liniștitoare care îl ajută pe bebeluș să...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare