×

2 PĂPUȘI CU ROCHII SI ACCESORII

Două păpuși cu brațe mobile, îmbrăcate în rochii frumoase și cu păr lung superb pe care îl poți peria și coafa. Vin complet cu cateva accesorii necesare si 5 rochii colorate in care sa te schimbi.

Culorile rochiei variază și pot fi diferite de cele din imagine!

·       Dimensiuni pachet in cm: 50 x 5 x 33

·       Material : plastic non-toxic

·       Potrivit pentru copii peste 3 ani.

·       Fabricat in China

Citeste mai multArata mai putin
51,55 Lei (incl. TVA)
43,32 Lei (Fara TVA)
in stoc
Referinţă:
13105
Add to wishlist
Descriere

Cauți ceva care să-ți distreze copilul și să-l distrezi ore întregi? Atunci acest frumos set de două păpuși cu rochii și accesorii este alegerea perfectă pentru tine! Aceste păpuși sunt create cu mare atenție la detalii și oferă posibilități infinite de joacă și distracție.

Setul include două păpuși cu mâini care se sparg, care adaugă realism jocului și posibilitatea unor ipostaze mai variate. Sunt îmbrăcați în rochii minunate care vor impresiona orice copil. Varietatea de culori și modele ale rochiilor face ca fiecare joc să fie unic și diferit.

Păpușile au un păr lung superb pe care îl poți peri și coafa după cum dorești. Acest lucru oferă o oportunitate de a dezvolta creativitatea copilului și îi permite să creeze diferite coafuri și stiluri.

Setul include și câteva accesorii necesare care completează jocul și îl fac și mai distractiv. Aceste accesorii includ o perie de păr, care este perfectă pentru pieptănarea și coafarea păpușilor, precum și diverse accesorii pentru a decora părul și rochiile. Acest lucru îi permite copilului să-și exprime creativitatea și să creeze combinații unice și elegante.

Acest set de păpuși este potrivit pentru fetele peste 3 ani. Le va dezvolta abilitățile motorii fine, creativitatea și imaginația.

Nu ezita și comandă acum acest frumos set de două păpuși cu halate! Îi va oferi copilului tău ore nesfârșite de distracție și creativitate, prezentându-l în lumea modei și a prințeselor drăguțe.

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
13105

Fisa tehnica

Livrat
iulie 2023
Tema / Eroul
Alții
Gen
pentru fete
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 12370
10,94 Lei (Fara TVA)
13,02 Lei (incl. TVA)
Un frumos set de bijuterii din argint împânzit cu pietre „prețioase”. Veți găsi: o coroană mare, cercei cu clips, un colier bogat și o baghetă magică. Cine este printesa petrecerii? Alegerea variantelor este...
Referinta: 14356
42,45 Lei (TVA inclus) 26,75 Lei (Fara TVA) 25%
31,84 Lei (incl. TVA) 42,45 Lei
-25%
Barcă din plastic cu telecomandă și lumini de gheață, potrivită pentru copii mari și părinți cu imaginație! Forma și designul jucăriei îi permit să fie transportată pe apă - distrați-vă la piscină și chiar și în cadă...
Referinta: 09359
11,22 Lei (Fara TVA)
13,35 Lei (incl. TVA)
Colectează toți cei 10 ninja pentru marea bătălie! Fiecare set de colecție include 1 pompă ninja prefabricată cu o armă și 4 cărți de putere cu care se țin bătăliile. ·       Dimensiuni în cm: 18 x 24 x 3 ·...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare