×

PĂPUȘĂ CU ROCHIE ȘI COROANĂ

O păpușă frumoasă cu un aspect atrăgător și mâini care se mișcă la coate și încheieturi. Este îmbrăcată într-o rochie bogată cu volane, în combinație cu bijuterii din argint - o coroană, cercei, un colier și o brățară. Acum doar dați-vă frâu liber imaginației și jocul va deveni o realitate magică!

Culorile variază și pot fi diferite de cele din imagine! Alegerea culorilor este aleatorie și în funcție de disponibilitate!

·       Dimensiuni pachet cm: 21 x 6 x 32

·       Material : plastic non-toxic

·       Potrivit pentru copii peste 3 ani.

·       Fabricat in China

Citeste mai multArata mai putin
36,38 Lei (incl. TVA)
30,57 Lei (Fara TVA)
in stoc
Referinţă:
13110
Add to wishlist
Descriere

Păpușa de mână care se poate sparge înger este jucăria perfectă pentru orice fetiță care iubește să se distreze cu păpuși frumoase. Aceasta papusa a fost creata cu mare atentie la detalii si ofera o experienta unica de joc.

Păpușa Angel are un aspect atractiv și păr lung, care poate fi coafat și aranjat în diferite moduri. Acest lucru îi permite copilului să-și exprime creativitatea și să creeze diferite coafuri pentru păpușă. Părul lung al păpușii este un adevărat atu care îi completează frumusețea și o face și mai atractivă pentru a se juca.

Dar cel mai interesant lucru despre păpușa Angel sunt mâinile ei care se sparg. Bratele papusii pot fi rupte la coate si incheieturi, ceea ce permite copilului sa o puna in diferite ipostaze si sa o aranjeze dupa bunul plac. Aceasta este ocazia perfectă pentru fetițe de a crea diferite scene și povești cu păpușa lor.

Păpușa este îmbrăcată într-o rochie bogată cu volane care îi conferă păpușii rafinament și eleganță. Rochia este combinată cu bijuterii din argint - coroană, cercei, colier și brățară. Aceste bijuterii dau păpușii un aspect mai regal și o fac și mai atractivă pentru a se juca. Păpușa Înger este o adevărată prințesă, gata să devină personajul principal în orice joc.

Cu papusa Inger, copilul se poate scufunda intr-o lume a magiei si imaginatiei. El poate crea diferite povești și aventuri cu păpușa sa și să o includă în jocurile sale. Papusa Angel este ideala pentru dezvoltarea imaginatiei si creativitatii copiilor.

Această păpușă cu brațe rupte și păr lung este cadoul perfect pentru orice fetiță. Oferă nu numai ore de distracție și joacă, ci și o oportunitate de a dezvolta imaginația și creativitatea copilului. Cu această păpușă, jocul devine o realitate magică în care fiecare mică prințesă poate fi personajul principal.

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
13110

Fisa tehnica

Livrat
septembrie 2023
Tema / Eroul
Alții
Gen
pentru fete
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 03861
18,18 Lei (TVA inclus) 11,46 Lei (Fara TVA) 25%
13,63 Lei (incl. TVA) 18,18 Lei
-25%
O păpușă drăguță de înfrumusețat. Deschide geanta și vezi ce surpriză te așteaptă acolo! Alege o geantă cu o păpușă sau mai multe - astfel încât jocurile vor fi mai mult decât distractive! ·      Dimensiuni cutie in...
Referinta: 02941
32,36 Lei (Fara TVA)
38,51 Lei (incl. TVA)
Figură din plastic cu membre mobile și efect de lumină/sunet, creată după asemănarea personajului din blockbuster-ul de renume mondial. În plus, brațele pot fi mișcate la încheieturi și picioarele la genunchi....
Referinta: 13111
18,59 Lei (Fara TVA)
22,12 Lei (incl. TVA)
Drăguță păpușă LOL, de diferite tipuri, îmbrăcată în haine colorate purtând cizme sport albe. Activați păpușa de pe spate, scoțând banda din compartimentul bateriei și apăsați-o pentru a asculta o melodie celebră....
Referinta: 05689
12,72 Lei (Fara TVA)
15,14 Lei (incl. TVA)
Cu această sabie vei deveni un adevărat super-erou! Iar efectele de lumină și sunet vor face bătăliile și mai intrigante și captivante! În plus, sabia are un mecanism de tragere și vine complet cu 3 săgeți de spumă....

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare