×

PĂPUȘĂ PROFESOARĂ CU PĂRUL LUNG

O păpușă drăguță de plastic, cu o coadă lungă care îi ajunge până la glezne, membrele ei se mișcă în mai multe puncte - coate, încheieturi și genunchi. Vine împreună cu o pălărie roz, un rucsac, o tablă pe un suport și un birou de școală cu un scaun.

·       Dimensiuni pachet cm: 22 x 5 x 33

·       Material : plastic non-toxic

·       Potrivit pentru copii peste 3 ani.

·       Fabricat in China

Citeste mai multArata mai putin
30,31 Lei (incl. TVA)
25,47 Lei (Fara TVA)
in stoc
Referinţă:
13117
Add to wishlist(2)
Descriere

O păpușă profesor cu o împletitură lungă este jucăria perfectă pentru fetițele cărora le place să se distreze și să se joace profesor. Această păpușă frumoasă din plastic a fost creată cu mare atenție la detalii și oferă copiilor o oportunitate magică de a se scufunda în lumea școlii și de a-și dezvolta imaginația.

Păpușa este îmbrăcată într-o rochie stilată și are o împletitură lungă care ajunge până la glezne.Acest păr lung le permite copiilor să se distreze coafând și schimbându-l după bunul plac. Păpușa are brațe și picioare care se pot rupe, permițând copiilor să o pozeze în diferite ipostaze și să se joace în moduri diferite.

Păpușa vine complet cu o pălărie capella roz care îi oferă un aspect și mai elegant și mai profesionist. Are si un rucsac in care copiii pot pune diverse accesorii si le pot purta cu ei. Setul include și o tablă pe un suport, care le permite copiilor să se distreze jucând rolul unui profesor și scriind pe ea. În plus, păpușa vine cu o masă pentru elev cu un scaun, ceea ce le permite copiilor să creeze diferite scene și să se distreze jucând rolul elevilor.

Această păpușă cu păr lung este un cadou ideal pentru fetițele cărora le place să se joace profesor și să creeze diferite scene și povești. Cu această păpușă, copiii se pot distra și își pot dezvolta abilitățile sociale și emoționale pretinzându-se că sunt profesori și creând diferite situații din viața școlară.

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
13117

Fisa tehnica

Livrat
septembrie 2023
Tema / Eroul
Alții
Gen
pentru fete
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 09327
3,64 Lei (TVA inclus) 2,30 Lei (Fara TVA) 25%
2,73 Lei (incl. TVA) 3,64 Lei
-25%
Bagheta magică de primăvară. Prin simpla apăsare a unui buton, dovleacul prinde viață cu lumini strălucitoare de Halloween. Și nu într-unul, ci în trei moduri! Scuturați bagheta și dovleacul va tremura vesel. ·...
Referinta: 13039
22,92 Lei (Fara TVA)
27,27 Lei (incl. TVA)
O păpușă frumoasă cu păr lung, îmbrăcată ca doctor - în mantie tipică cu cruce roșie și șapcă medicală. Vine cu o varietate de accesorii medicale - stetoscop, o seringă, un termometru și este gata pentru jocuri...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare