×

8 TIPURI DE BEBELUȘI DIN CAUCIUC PLÂNGĂCIOȘI

Un bebeluș drăguț de cauciuc deghizat în făt care vorbește, plânge și râde când apăsați aparatul pe spate. Vine la pachet cu suzetă și biberon pentru a face timpul de joacă și mai distractiv!

Alegerea variantelor este aleatorie și în funcție de disponibilitate!

·       Dimensiuni pachet cm: 15 x 10 x 20

·       Material : cauciuc, plastic non-toxic

·       Potrivit pentru copii peste 3 ani.

·       Fabricat in China

Citeste mai multArata mai putin
27,28 Lei (incl. TVA) 36,38 Lei
-25%
36,38 Lei (TVA inclus) 22,93 Lei (Fara TVA) 25%
in stoc
Referinţă:
13151
Add to wishlist(1)
Descriere

Bebelușii din cauciuc sunt jucăria perfectă pentru copiii mici cărora le place să se distreze și să-și dezvolte imaginația. Acești bebeluși drăguți de cauciuc sunt deghizați în fructe și sunt echipați cu caracteristici distractive care îi fac și mai distractiv de jucat.

Când apăsați aparatul pe spatele bebelușului, acesta începe să vorbească, să plângă și să râdă. Acest lucru aduce zâmbete și râsete de la copiii mici care se distrează cu ei. Fiecare set include, de asemenea, suzetă și biberon, permițând copiilor să-și îngrijească și să-și hrănească bebelușii de cauciuc, asumând rolul de părinți grijulii.

Acești fetuși sunt disponibili în opt variante diferite, selecția variantelor fiind selectată aleatoriu. Acest lucru face jocul și mai distractiv, deoarece copiii nu știu niciodată ce copil vor avea și îi face să se simtă entuziasmați și dornici.

Ambalajul bebelușilor din cauciuc care plouă cu fructe este de 15 x 10 x 20 cm, ceea ce îi face ușor de depozitat și transportat. Sunt fabricate din cauciuc și plastic non-toxic, făcându-le sigure pentru a se juca și potrivite pentru copiii de peste 3 ani.

Acești bebeluși din cauciuc sunt perfecti pentru fetele care iubesc păpușile și jucăriile cu funcții. Ele oferă o oportunitate de a dezvolta abilități sociale și imaginație, pe măsură ce copiii se distrează jucându-și rolurile și îngrijindu-și bebelușii.

Bebelușii de cauciuc sunt fabricați în China și sunt o jucărie distractivă și distractivă care va umple grădinița de bucurie și râsete. Sunt un cadou perfect pentru ziua de nastere sau sarbatori si vor face orice copil fericit si sa zambeasca.

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
13151

Fisa tehnica

Livrat
decembrie 2023
Tema / Eroul
Plângeți Bebelușii
Gen
pentru fete
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 06936
36,38 Lei (TVA inclus) 22,93 Lei (Fara TVA) 25%
27,28 Lei (incl. TVA) 36,38 Lei
-25%
Acest set de construcții este special conceput pentru micii fani ai supereroilor din film. Conține 52 de elemente, a căror aranjare este ușoară si plăcută, dar si utilă, deoarece dezvolta si îmbunătățește unele dintre...
Referinta: 14366
30,31 Lei (TVA inclus) 19,10 Lei (Fara TVA) 25%
22,73 Lei (incl. TVA) 30,31 Lei
-25%
Un tren de viteză electric pe care fanii acestui tip de jucărie îl vor aprecia cu siguranță. Vine cu un aspect atrăgător, sunete, lumini și va deveni foarte repede cea mai preferată jucărie! ·       Dimensiuni pachet...
Referinta: 13095
26,37 Lei (TVA inclus) 16,62 Lei (Fara TVA) 25%
19,78 Lei (incl. TVA) 26,37 Lei
-25%
Păpușă drăguță de cauciuc cu paie și balon. Aruncă balonul și strânge-l pentru a descoperi surpriza! Și ceea ce este - află singur! Colectează toate păpușile pentru a face jocul și mai distractiv și mai interesant!...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare