×

PĂPUȘĂ CU COADĂ LUNGĂ, CÂINE ȘI BALOANE

Este frumoasa si eleganta. Este îmbrăcată în haine moderne, având părul lung și blond, împletit până la genunchi. Setul include un câine, baloane și alte accesorii importante. Ai imaginația ta, care va transforma jocurile într-o realitate magică!

Alegerea variantelor este aleatorie și în funcție de disponibilitate!

·       Dimensiuni pachet in cm: 23 x 6 x 32

·       Material : plastic non-toxic

·       Potrivit pentru copii peste 3 ani.

·       Fabricat în China

Citeste mai multArata mai putin
30,31 Lei (incl. TVA)
25,47 Lei (Fara TVA)
Stoc epuizat
Anunta-ma cand este disponibil
Referinţă:
13163
Add to wishlist(1)
Descriere

O păpușă cu o împletitură lungă, câine și baloane este jucăria perfectă pentru orice fetiță care iubește să se distreze și să-și creeze propriile povești. Este frumoasă și elegantă, îmbrăcată în haine la modă care o fac și mai atractivă. Dar cel mai impresionant lucru la această păpușă este părul ei lung și blond împletit până la genunchi, ceea ce îi conferă un aspect unic și elegant, care nu va trece neobservat.

Setul include și alte accesorii importante care îi vor permite copilului să creeze diferite scene și povești. Unul dintre ei este câinele drăguț care va fi cel mai bun prieten al păpușii. Copilul îl poate plimba, îl poate hrăni și se poate distra cu el. Pe lângă câine, setul include și baloane care vor adăuga și mai multă distracție și bucurie jocului. Copilul le poate distribui și crea diferite scene așezându-le în jurul păpușii și câinelui.

Această păpușă este un cadou perfect pentru orice fată. Acesta va dezvolta imaginația și abilitățile creative ale copilului pe măsură ce copilul creează diferite povești și scene cu păpușa, câinele și baloanele. Aceasta este o jucărie care va distra și ocupa copilul pentru o lungă perioadă de timp, atrăgându-l într-o lume magică a jocului și a imaginației.

Nu ezita sa alegi acest set de joaca drept cadou pentru fetita ta. Este instrumentul perfect pentru a dezvolta imaginația și abilitățile creative ale unui copil, oferindu-i posibilitatea de a-și crea propriile povești și nenumărate momente magice!

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
13163

Fisa tehnica

Livrat
mai 2023
Tema / Eroul
Alții
Gen
pentru fete
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 02173
12,11 Lei (TVA inclus) 7,63 Lei (Fara TVA) 25%
9,08 Lei (incl. TVA) 12,11 Lei
-25%
Fericit, Știu-totul, Morocănos, obraznic, Bun, timid sau somnoros? Colectează toți piticii și recreează cu ei episoade din basmul Albă ca Zăpada. Fiecare pitic vine cu trei câini. ·      Înălțimea piticului în cm: 12...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare