×

PĂPUȘĂ SIRENĂ EMILY

O păpușă sirenă frumoasă care te va captiva prin aspectul ei atrăgător și mai ales prin coada părului superbă cu paiete strălucitoare! Brațele ei se mișcă în 2 puncte - încheieturi și coate, iar picioarele - la genunchi. Vine împreună cu o focă drăguță și vegetație subacvatică care vor completa peisajul pentru a face jocurile și mai distractive! Dar asta nu este tot, pentru că bustiera și coada lui Emily sunt detașabile. Îmbrăc-o în haine diferite și ai o nouă păpușă! Deci primești două păpuși într-una – distractiv, nu-i așa?

·       Dimensiuni pachet în cm: 28 x 6 x 32

·       Material : plastic non-toxic

·       Potrivit pentru copii peste 3 ani.

·       Fabricat în China

Citeste mai multArata mai putin
42,45 Lei (incl. TVA)
35,67 Lei (Fara TVA)
in stoc
Referinţă:
13164
Add to wishlist
Descriere

Papusa Emily Mermaid este o jucarie frumoasa si fermecatoare care va impresiona toate fetitele. Cu aspectul ei atrăgător și coada superbă cu paiete strălucitoare, va captiva orice copil. Păpușa are două puncte de rupere pe brațe - încheieturi și coate, iar pe picioare - la genunchi. Acest lucru îi permite copilului să o pună în diferite ipostaze și să se joace cu ea în moduri diferite.

Păpușa Emily vine completă cu o focă drăguță și vegetație subacvatică, care completează imaginea și face jocurile și mai distractive. Fetițele se vor bucura de jocurile de rol în care vor deveni sirene și vor crea diferite basme.

Dar asta nu este tot, pentru că corsetul și coada păpușii pot fi îndepărtate. Acest lucru îi permite copilului să o îmbrace în haine diferite și să creeze imagini diferite. Deci primești două păpuși într-una, ceea ce este distractiv și adaugă varietate jocului.

Papusa Emily Mermaid este realizata din plastic non-toxic, care este sigur pentru copii. Este potrivit pentru copiii peste 3 ani, care se vor bucura de posibilitățile nesfârșite de joacă și distracție pe care le oferă această păpușă.

Papusa Emily Mermaid este cadoul perfect pentru orice fetita care iubeste sirenele si personajele din basme. Va oferi ore nesfârșite de distracție și imaginație.

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
13164

Fisa tehnica

Livrat
mai 2023
Tema / Eroul
Alții
Gen
pentru fete
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 13088
22,92 Lei (Fara TVA)
27,27 Lei (incl. TVA)
O păpușă mică de plastic cu cap de cauciuc, îmbrăcată în haine cu model. Vine cu un scuter și într-un rucsac transparent cu fermoar, care face ca depozitarea și transportul păpușii să fie o ușoară. În plus, rucsacul...
Stoc epuizatSold out
Referinta: 14473
13,49 Lei (Fara TVA)
16,05 Lei (incl. TVA)
Un transportor auto distractiv cu o platformă mobilă care transportă 2 jeep-uri de poliție. Jucăria are un mecanism de inerție, ceea ce o face și mai interesantă și de dorit! Combinațiile de culori variază și pot fi...
Referinta: 12552
40,77 Lei (Fara TVA)
48,52 Lei (incl. TVA)
Cântă melodia ta preferată și fă o poză în timp ce cânți. Și de ce să nu inviti prieteni și să organizezi un karaoke acasă? Cu acest set minunat de microfon și selfie stick, poți fi o vedetă! Pentru că are o grămadă...
Referinta: 06980
12,71 Lei (TVA inclus) 8,01 Lei (Fara TVA) 25%
9,53 Lei (incl. TVA) 12,71 Lei
-25%
Cerc pentru copii in culori aprinse neon, ideal pentru sporturi active in aer liber sau in confortul casei. Asamblați piesele (9 bucăți) pentru a forma cercul și lăsați distracția să înceapă! ·       Dimensiunile...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare