×

PISTĂ MARE CU TUNURI ȘI 2 MAȘINI

O pistă de curse în buclă, cu două mașini, care cu siguranță îi va mulțumi pe toți iubitorii de viteze mari și de curse extreme. Aveți o descriere detaliată a modului de asamblare a pistei și suntem siguri că veți face față cu ușurință acestei sarcini. După asamblare, trebuia doar să încărcați” o mașină în lansator și apăsați butonul. Să vedem cât de repede poate termina mașina cursa parcurgând întreaga pistă și buclă! Setul include autocolante pentru a decora pista și o imagine de fundal.

·       Dimensiuni pachet in cm: 45 x 6 x 29

·       Material: plastic non-toxic

·       Potrivit pentru copii peste 4 ani an

·       Fabricat în China

Citeste mai multArata mai putin
60,65 Lei (incl. TVA)
50,97 Lei (Fara TVA)
Stoc epuizat
Anunta-ma cand este disponibil
Referinţă:
14469
Add to wishlist
Descriere

Pista mare cu lansator și 2 mașini este jucăria perfectă pentru toți micii iubitori de viteze rapide și curse extreme. Oferă distracție și emoție incredibilă, unde copiii se pot bucura de momente de curse și pot experimenta o cursă adevărată printre bucle și viraj impresionante.

Pista de curse în buclă cu două cărucioare este ușor de asamblat, datorită instrucțiunilor detaliate care sunt incluse în kit. Copiii vor învăța să monteze pista în mod independent și se vor simți mândri de realizările lor. Odată ce pista este gata, este timpul să „încărcați” mașina în lansator și să apăsați butonul. Acest lucru va lansa căruciorul pe pistă, permițând copiilor să vadă cât de repede se poate termina, parcurgând întregul curs și bucla.

Dimensiunile pachetului sunt de 45 x 6 x 29 cm, ceea ce îl face suficient de mare pentru a oferi suficient spațiu pentru momente distractive și competitive. Este fabricat din plastic non-toxic, care este sigur pentru copii și asigură durabilitatea jucăriei.

Această pistă buclă pentru copii este potrivită pentru copiii cu vârsta peste 4 ani, ceea ce o face o alegere ideală pentru băieții care iubesc mașinile rapide și cursele. Este setul de joacă perfect pentru băieți, care îi va distra și își va dezvolta abilitățile de construcție și imaginația.

Setul include autocolante cu care copiii pot decora pista dupa bunul plac si sa o faca si mai interesanta. În plus, setul include și o imagine de fundal care poate fi folosită pentru a crea un mediu realist pentru joc.

Această pistă de curse cu buggy este cadoul perfect pentru orice copil care iubește mașinile rapide și cursele extreme. Îi va distra și le va dezvolta abilitățile de asamblare, coordonare și imaginație. Nu ezita să-l cumperi și oferă copilului tău momente de distracție și emoție de neuitat!

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
14469

Fisa tehnica

Livrat
mai 2023
Tema / Eroul
Hot Wheels
Gen
Pentru băieți
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 16098
17,82 Lei (Fara TVA)
21,21 Lei (incl. TVA)
Realizarea unei tapiserii cu diamante este o activitate distractivă potrivită pentru tineri și bătrâni. Și pe lângă faptul că este o modalitate minunată de a-ți decora casa, procesul în sine va contribui la buna ta...
Referinta: 14467
6,35 Lei (Fara TVA)
7,56 Lei (incl. TVA)
O mașină mică din metal cu un aspect retro atrăgător, potrivită pentru jocuri distractive pentru copii sau pentru tații colecționari. Pachetul contine in total 24 de mașini cu tracțiune spate - 4 modele distribuite...
Referinta: 16033
24,06 Lei (TVA inclus) 15,17 Lei (Fara TVA) 25%
18,05 Lei (incl. TVA) 24,06 Lei
-25%
Scule in casca speciala pentru toți cei mici cărora le place sa repare diverse obiecte stricate! Veți găsi tot ce aveți nevoie pentru a repara orice articol stricat de acasă, și nu numai. Așa că suflecă-ți mânecile și...
Referinta: 14410
33,34 Lei (TVA inclus) 21,02 Lei (Fara TVA) 25%
25,01 Lei (incl. TVA) 33,34 Lei
-25%
O mașină sport rapidă, alimentată cu baterie, dedicată super-eroului și celor mai înfocați fani ai săi! Vine cu un aspect extrem de elegant si in culoarea tipică albastru-roșu. Setați butonul în poziția pornit pentru...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare