×

CAMION-FADROMA CU FORME

Set colorat din plastic format dintr-un camion, o spatula, o sita si 3 forme. Potrivit pentru jocuri distractive în curte, pe plajă sau în cutia cu nisip. Și de ce nu în zăpadă! Este realizat din plastic in culori vii care va atrage atentia fiecarui copil si ii va aduce nenumarate emotii pozitive!

·       Dimensiuni in cm: 34 x 14 x 18

·       Material: plastic non-toxic

·       Potrivit pentru copii peste 3 ani.

·       Fabricat in China

Citeste mai multArata mai putin
25,01 Lei (incl. TVA) 33,34 Lei
-25%
33,34 Lei (TVA inclus) 21,02 Lei (Fara TVA) 25%
Stoc epuizat
Anunta-ma cand este disponibil
Referinţă:
14373
Add to wishlist
Descriere

Camionul Fadrome cu forme de plasă este jucăria perfectă pentru băieți care îi va distra în curte, pe plajă sau în cutia cu nisip. Această jucărie pentru copii este perfectă pentru a crea diferite forme și figuri din nisip sau zăpadă, oferind oportunități nesfârșite de creativitate și distracție.

Acest set de plajă din plastic include un camion, lopată, sită și 3 matrițe care adaugă varietate și distracție la joacă. Camionul este creat cu culori luminoase și un design atractiv care va atrage atenția fiecărui micuț și îi va aduce nenumărate emoții pozitive. Formele adaugă varietate și creativitate jocului.

Acest set de joaca cu nisip pentru copii este ideal pentru joaca in aer liber, oferind o oportunitate de distractie si recreere in aer curat. Copiii pot crea diferite forme și figuri din nisip sau zăpadă, dezvoltându-și imaginația și creativitatea.

Acest set este perfect și pentru jocurile de plajă în care copiii se pot distra creând diferite creații cu nisip. Pot crea castele de nisip, prăjituri de nisip sau pur și simplu se pot distra creând diferite forme și figuri pe malul mării.

Camionul cu forme Fadrome este jucăria de plajă perfectă pentru copii, care îi va ține amuzați și distrați toată vara. Oferă oportunități nesfârșite de creativitate și distracție, dezvoltând imaginația și creativitatea copiilor.

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
14373

Fisa tehnica

Livrat
iulie 2023
Tema / Eroul
Alții
Gen
Pentru băieți
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Stoc epuizatSold out
Referinta: 19021
11,96 Lei (Fara TVA)
14,23 Lei (incl. TVA)
Mini coș de baschet cu plasă pe care o poți instala oriunde vrei. Conceput pentru fanii tineri și bătrâni ai jocului, acasă, în curte sau chiar la birou. Setul conține două mingi cu care sa îți dezvolți abilitățile...
Referinta: 06933
24,24 Lei (TVA inclus) 15,28 Lei (Fara TVA) 25%
18,18 Lei (incl. TVA) 24,24 Lei
-25%
Acest set de cuburi de construcții este conceput special pentru micii fani ai supereroilor din producția de film. Conține 26 de elemente a căror aranjare este ușoară și plăcută, dar si utilă, deoarece dezvolta si...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare