×

ROABĂ MARE DE NISIP, PENTRU COPII

Pregătește-te pentru aventuri incitante pe plajă sau în grădină! Și de ce nu în zăpadă! Roaba este ușoară și confortabilă pentru mâinile copiilor. Este fabricată din plastic sigur in culori vii care vor atrage atentia oricarui copil si ii va aduce nenumarate bucurii!

Căruciorul este dezasamblat pentru a face transportul și depozitarea acestuia și mai ușor și mai convenabil.

Culorile variază și pot fi diferite de cele din imagine!

·       Dimensiuni in cm: 27 x 54 x 27

·       Material : plastic non-toxic

·       Potrivit pentru copii peste 3 ani.

·       Fabricate în China

Citeste mai multArata mai putin
30,31 Lei (incl. TVA)
25,47 Lei (Fara TVA)
in stoc
Referinţă:
12452
Add to wishlist
Descriere

Căruciorul mare cu nisip este jucăria perfectă pentru aventuri incitante pe plajă sau în grădină. Dar de ce nu în zăpadă? Acest cărucior este ușor și confortabil pentru mâini mici, făcându-l ideal pentru copii mici.

Este confectionat din plastic sigur in culori vii care va atrage atentia oricarui copil si ii va aduce nenumarate emotii pozitive.

Caruciorul este detasabil, ceea ce il face foarte comod de transportat si depozitat. Cu doar câteva mișcări, îl poți dezasambla și depozita în geantă sau în portbagajul mașinii. Acest lucru este util mai ales atunci când călătorești la plajă sau la un picnic și vrei să iei căruciorul cu tine.

Măsurând 27 x 54 x 27 cm, acest cărucior este suficient de mare pentru a ține mult nisip sau zăpadă. Copiii se vor distra cărând nisip sau zăpadă dintr-un loc în altul folosind roaba. Este o modalitate excelentă de a dezvolta abilitățile motorii și coordonarea copiilor în timp ce se distrează în aer liber.

Jucăria este realizată din plastic non-toxic care este sigur pentru copii. Este potrivit pentru copiii peste 3 ani, ceea ce îl face ideal pentru copiii mici cărora le place să se distreze la plajă sau în grădină.

Acest cărucior mare de nisip este fabricat în China și este potrivit atât pentru băieți, cât și pentru fete. Este jucăria perfectă de vară care va distra copiii și le va aduce multă bucurie și plăcere. Nu ratați aventurile incitante care vă așteaptă cu acest minunat cărucior de nisip!

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
12452

Fisa tehnica

Livrat
mai 2023
Tema / Eroul
Alții
Gen
pentru fete
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 16182
31,85 Lei (Fara TVA)
37,90 Lei (incl. TVA)
O lectură diferită și destul de interesantă a conceptului de „constructor” care folosește proprietățile atractive ale magneților. Ai la dispozitie 30 de bastoane colorate cu magneti la ambele capete, 32 de bile...
Referinta: 13113
28,79 Lei (Fara TVA)
34,26 Lei (incl. TVA)
O geantă roz drăguță cu o panglică și un mâner, astfel încât să o poți lua oriunde cu tine. Iar in interior vei gasi tot ce ai nevoie pentru a te face sa stralucesti - fard de obraz, fard de ochi, luciu de buze si...
Referinta: 09836
11,20 Lei (TVA inclus) 7,06 Lei (Fara TVA) 25%
8,40 Lei (incl. TVA) 11,20 Lei
-25%
O altă completare grozavă la colecția de animale de fermă - 8 cai, toți în culori și dimensiuni diferite. Vin cu un gard pe care trebuie doar să-l asamblați și să vă închideți poneii pentru a-i împiedica să scape! ·...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare