×

LOPATĂ DE PLASTIC PENTRU NISIP 42 CM

O lopată colorată pentru copii, care este o completarea excelentă pentru arsenalul tău de jucării de vară. Potrivită pentru jocuri distractive pe nisipul de pe plajă sau pentru grădina bunicii, lopata este o jucărie grozavă pentru distracția în aer liber!

Pentru a face jocurile și mai distractive, combinați cu o paletă din aceeași serie!

·       Culoare: rosu verde

·       Dimensiuni in cm: 42 x 2  x 10

·       Material: plastic non-toxic

·       Potrivit pentru copii peste 3 ani.

·       Fabricate în China

Citeste mai multArata mai putin
4,21 Lei (incl. TVA)
3,54 Lei (Fara TVA)
Culoare
  • Aleatoriu / mix
  • Verde
  • Rosu
in stoc
Referinţă:
12459
Add to wishlist
Descriere

Lopata de nisip din plastic de 42 cm este completarea perfectă pentru colecția ta de jucării de vară. Este special conceput pentru copii și oferă posibilități nesfârșite de distracție la aer curat.

Această lopată colorată pentru copii este perfectă pentru a se juca pe nisip de pe plajă sau pentru a ajuta în grădina bunicii. Cu el, copilul tău poate crea castele de nisip uimitoare, poate face diferite forme și își poate folosi imaginația pentru a crea creații unice de nisip. Lopata este ușoară și confortabilă de ținut și de manipulat copiilor, dezvoltându-și astfel abilitățile motorii și coordonarea.

Lopata măsoară 42 x 2 x 10 cm, ceea ce o face suficient de mare pentru ca copiii să colecteze cantități mai mari de nisip și să creeze structuri mai mari.

Fabricată din plastic non-toxic, această lopată este complet sigură pentru copii. Materialul este puternic și durabil, ceea ce înseamnă că lopata va rezista la o utilizare grea și vă va servi mult timp. Este potrivit pentru copiii peste 3 ani, ceea ce îl face potrivit pentru o gamă largă de vârste.

Această jucărie este fabricată în China, având calitate și durabilitate înaltă. Este perfect pentru a juca pe plajă, în grădină sau oriunde în aer liber. Combină-l cu o paletă din aceeași serie pentru a face jocurile și mai distractive și mai variate.

Ia acum lopata de nisip din plastic și oferă copilului tău momente de neuitat de distracție și recreere la aer curat. Această jucărie este un cadou perfect pentru fetele și băieții cărora le place să se distreze în aer liber. Nu rata ocazia de a adăuga această jucărie grozavă la colecția ta de jucării de vară.

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
12459

Fisa tehnica

Livrat
mai 2023
Tema / Eroul
Alții
Gen
Pentru băieți
pentru fete
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 02558
12,11 Lei (TVA inclus) 7,63 Lei (Fara TVA) 25%
9,08 Lei (incl. TVA) 12,11 Lei
-25%
O figurină din plastic cu membre mobile, creată după asemănarea personajului din blockbuster-ul de renume mondial. În plus, brațele sunt întrerupte la încheieturi și picioarele la genunchi. Recreează scene din film...
Referinta: 12488
7,37 Lei (Fara TVA)
8,77 Lei (incl. TVA)
Jocurile pe mare sunt cele mai interesante atunci când construiești castele de nisip. De ce nu sapi un tunel mare pe coastă? Oricum, această lopată colorată este cel mai bun aliat al tău în aventuri! Setul include si...
Referinta: 21301
34,65 Lei (Fara TVA)
41,23 Lei (incl. TVA)
Lanterna pentru bebeluși din materiale complet inofensive. Ne vine sub forma unei flori drăguțe, zâmbitoare, în culori vesele. Când trageți de sfoară, se aude o melodie blândă și liniștitoare pentru a ajuta copilul să...
Referinta: 12458
16,55 Lei (Fara TVA)
19,69 Lei (incl. TVA)
O jucărie din plastic cu barcă de împingere cu un sunet distractiv și un mâner reglabil cu un finisaj confortabil, concepută pentru copiii mici. Ajută la primii pași, dezvoltând echilibrul, coordonarea și încrederea...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare