×

PISTOL CU APĂ 22 CM

Jocul cu pistoalele cu apă este distractiv, dar și răcoros în zilele toride de vară. Doar umpleți rezervorul cu apă și porniți în bătălii de vară incitante!

Combinațiile de culori variază și pot fi diferite de cele din fotografie!

·       Dimensiuni in cm: 22 x 13 x 4

·       Material: plastic non-toxic

·       Potrivit pentru copii peste 3 ani.

·       Fabricat in China

Citeste mai multArata mai putin
4,52 Lei (incl. TVA)
3,80 Lei (Fara TVA)
in stoc
Referinţă:
05680
Add to wishlist
Descriere

Pistolul cu apă este jucăria perfectă pentru băieți și fete pentru a-i menține distrați și răcori în zilele toride de vară. Pistolul este perfect pentru jocurile în aer liber și va oferi ore nesfârșite de distracție și bătălii incitante de vară.

Jocul cu pistoalele cu apă este una dintre cele mai populare și preferate activități ale copiilor în timpul verii. Le place să intre în lupte pe apă și să se distreze cu prietenii și familia.

Acest pistol cu apă este ușor și confortabil pentru mâinile copiilor mici. Trebuie doar să umpleți rezervorul armei cu apă și să o îndreptați spre ținta dvs. Cu doar o mișcare a degetului, pistolul trage jeturi de apă care îi vor face pe adversarii tăi să râdă din suflet.

Pistolul cu apă este jucăria perfectă pentru lunile de vară când copiii au nevoie de divertisment în aer liber. Este ideal pentru jocuri pe plaja, in gradina sau in jurul piscinei. Copiii pot concura unul împotriva celuilalt sau pot forma echipe și se pot angaja în bătălii epice pe apă.

Nu ratați aventurile captivante de vară cu acest minunat pistol cu apă. Aceasta jucarie este cadoul perfect pentru copilul tau, cu care se va bucura de vara si va crea amintiri si momente de neuitat.

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
05680

Fisa tehnica

Livrat
mai 2023
Tema / Eroul
Alții
Gen
Pentru băieți
pentru fete
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 12463
9,41 Lei (Fara TVA)
11,20 Lei (incl. TVA)
Această mașinuță-gărgăriță este jucăria preferată a celor mici și este dotată cu un mecanism simplu - un băț de împingere și o gărgăriță pe roți. Când se mișcă, gărgărița dă din aripi, „zboară” și scoate sunete,...
Referinta: 06926
78,86 Lei (TVA inclus) 49,70 Lei (Fara TVA) 25%
59,15 Lei (incl. TVA) 78,86 Lei
-25%
Cuburi de construit cu trei vehicule și un bărbat, potrivit pentru fete și băieți. Conține 57 de elemente de construcție și o broșură cu descrieri detaliate. Un instrument grozav de distracție care dezvoltă...
Referinta: 05743
7,62 Lei (Fara TVA)
9,07 Lei (incl. TVA)
Set „echipă specială” de poliție pentru copii pentru misiuni militare speciale! Ai elementele esențiale - o armă în toc, cătușe, 2 chei pentru a debloca cătușele și o insignă de poliție pentru a te lansa în cele mai...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare