×

PISTOL CU GLOANȚE MOI ȘI 6 FIGURINE ECHIPĂ SPAȚIALĂ

Pistol mic, complet cu 4 săgeți de spumă și 6 figurine țintă, tip nevelyashka. Trageți în ținte și să vedem a cui mână este cea mai precisă! Raza gloanțelor este de 10 metri.

·       Dimensiunile pachetului in cm: 22 x 4 x 18,5

·       Material: plastic netoxic, spumă

·       Potrivit pentru copii peste 3 ani.

·       Fabricat in China

Citeste mai multArata mai putin
21,21 Lei (incl. TVA)
17,82 Lei (Fara TVA)
Stoc epuizat
Anunta-ma cand este disponibil
Referinţă:
05697
Add to wishlist
Descriere

Pistolul cu glonț moale cu 6 figuri Space Team este jucăria perfectă pentru băieții care iubesc distracția cu armele și jocurile de rol. Acest set pentru copii oferă o experiență incitantă și o oportunitate de a dezvolta abilitățile de tragere și coordonare.

Micul pistol este proiectat cu atenție la detalii. Setul include 4 săgeți de spumă și 6 figurine țintă pentru minifigurine. Aceasta înseamnă că copiii pot trage în ținte și se pot distra concurând pentru a fi cel mai precis trăgător. Raza de acțiune a gloanțelor este de până la 10 metri, ceea ce le permite copiilor să se joace în aer liber și să se bucure de libertatea de mișcare.

Jocul cu pistolul și ținte le dezvoltă copiilor abilitățile de precizie, coordonare și concentrare. Se vor distra împușcând ținte și încercând să arate cine este cel mai bun trăgător.

Acest set de joacă este perfect ca un cadou pentru un băiat care iubește armele pentru copii. Oferă o experiență interesantă și o oportunitate de distracție în aer liber. Copiii se vor bucura să se joace cu arma și ținte în timp ce își dezvoltă abilitățile și se distrează cu prietenii sau familia.

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
05697

Fisa tehnica

Livrat
iunie 2023
Tema / Eroul
Alții
Gen
Pentru băieți
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 12350
14,92 Lei (Fara TVA)
17,75 Lei (incl. TVA)
Un kit special de frumusețe pentru micile prințese speciale! Vei fi superbă la petrecere cu el, pentru ca acesta contine tot ce iti trebuie - o paleta mica cu 6 culori de fard de pleoape, o oglinda trandafiri cu capac...
Referinta: 02941
32,36 Lei (Fara TVA)
38,51 Lei (incl. TVA)
Figură din plastic cu membre mobile și efect de lumină/sunet, creată după asemănarea personajului din blockbuster-ul de renume mondial. În plus, brațele pot fi mișcate la încheieturi și picioarele la genunchi....

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare