×

SET DE PISTOL ȘI AVIONE

Pistoalele și avioanele sunt unele dintre cele mai populare jucării pentru băieți. Și suntem siguri că pistolul nostru, care trage cu avioane, vă va atrage foarte repede atenția și vă vor aduce ore lungi de jocuri distractive ! Setul include 3 avioane.

·       Culoare: galben, roșu

·       Dimensiuni pachet în cm: 21 x 3 x 31

·       Material: plastic non-toxic

·       Potrivit pentru copii peste 3 ani.

·       Fabricat in China

Citeste mai multArata mai putin
8,16 Lei (incl. TVA)
6,86 Lei (Fara TVA)
Culoare
  • Aleatoriu / mix
  • Galben
  • Rosu
in stoc
Referinţă:
05705
Add to wishlist
Descriere

Pistolul de avion din carton este jucăria perfectă pentru băieții care iubesc aventura și acțiunea în aer. Această jucărie pentru copii oferă distracție incredibilă și oportunitatea de a juca creativă.

Pistolele și avioanele sunt unele dintre cele mai populare jucării pentru băieți. Ele oferă o oportunitate de joc de rol, în care copiii se pot transforma în piloți care luptă cu dușmanii lor pe cer. Cu caracteristica sa unică de tragere cu jet, această armă este o garanție pentru ore lungi de jocuri distractive și distracție.

Setul include 3 avioane care pot fi trase din pistol. Sunt confectionate din carton rezistent si usor, ceea ce le face ideale pentru zbor si manevra in aer. Avioanele sunt în culori strălucitoare, ceea ce le face și mai atractive pentru copii. Este jucaria perfecta pentru joaca in aer liber - in gradina, pe plaja sau in parc.

Pistolul este fabricat din plastic non-toxic care este sigur pentru copii. Este puternic și durabil, astfel încât poate rezista la joc intens. Este, de asemenea, ușor de utilizat - doar încărcați jetul în pistol, apăsați pe trăgaci și trageți-l în aer. Copiii se vor bucura de distracția și provocarea de a vedea cât de departe pot zbura avioanele.

Această jucărie este potrivită copiilor peste 3 ani. Dezvoltă abilitățile tehnice, coordonarea mișcărilor, imaginația copiilor și le stimulează abilitățile creative și intelectuale.

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
05705

Fisa tehnica

Livrat
iunie 2023
Tema / Eroul
Alții
Gen
Pentru băieți
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 12215
31,85 Lei (Fara TVA)
37,90 Lei (incl. TVA)
Pregătiți vafe delicioase pentru micul dejun și mâncați-le împreună cu mama și tata. Și pentru a face experiența și mai distractivă, dispozitivul are butoane cu sunete. Setul include două vafe gata preparate și un tub...
Referinta: 09338
3,64 Lei (TVA inclus) 2,30 Lei (Fara TVA) 25%
2,73 Lei (incl. TVA) 3,64 Lei
-25%
Tija magică de lumină. La atingerea unui buton, ursul prinde viață cu lumini puternice. Scuturați bățul și acesta va tremura vesel. ·       Dimensiuni în cm: 28 x 3 x 5 ·       Alimentare: 3 x 1,5 V AG13...
Referinta: 06992
5,13 Lei (TVA inclus) 3,23 Lei (Fara TVA) 25%
3,85 Lei (incl. TVA) 5,13 Lei
-25%
Set de 3 pene de rezerva pentru badminton, ambalate intr-un tub de plastic transparent. Sunt un plus grozav la arsenalul tău de distracție de vară pentru a te juca în aer curat cu prietenii sau părinții și pentru a...
Referinta: 06340
7,86 Lei (TVA inclus) 4,95 Lei (Fara TVA) 25%
5,89 Lei (incl. TVA) 7,86 Lei
-25%
Un puzzle distractiv cu un personaj preferat. Aranjarea acestuia este o adevărată distracție și dezvoltă gândirea logică a copiilor. Conectați piesele pentru a obține imaginea pe cutie - suntem siguri că o veți putea...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare