×

PISTOL SPAȚIAL 2 ÎN 1

O armă uriașă multifuncțională care poate trage 2 tipuri de cartușe - săgeți moi și bombe de apă. Vine complet cu 6 săgeți din spumă, un recipient cu bombe de apă + 3 pungi, al căror conținut îl puteți scufunda pentru scurt timp în apă pentru a obține mai multă muniție de apă. Acum aveți întregul arsenal de luptă pentru a sări în luptă și a elimina orice inamic care vă stă în cale!

·       Culoare: alb, rosu, albastru

·       Dimensiuni pachet in cm: 40 x 7 x 25

·       Material: plastic non-toxic

·       Potrivit pentru copii peste 8 ani.

·       Fabricat in China

Citeste mai multArata mai putin
53,07 Lei (incl. TVA)
44,60 Lei (Fara TVA)
Culoare
  • Aleatoriu / mix
  • Alb
  • Albastru
  • Rosu
in stoc
Referinţă:
05708
Add to wishlist
Descriere

Pistolul spațial 2 în 1 este jucăria perfectă pentru băieți, care îi va distra și îi va oferi ore nesfârșite de joacă și imaginație. Această jucărie pentru copii este concepută având în vedere copiii cărora le iubesc armele pentru copii și se bucură de jocurile de rol.

Acest pistol multifuncțional este masiv și fabricat din plastic non-toxic de înaltă calitate, ceea ce îl face sigur pentru a juca. Este conceput pentru a putea trage două tipuri de cartușe - săgeți cu spumă moale și bombe de apă. Acest lucru le permite copiilor să se bucure de diferite tipuri de jocuri și să-și dezvolte imaginația și gândirea strategică.

Space Gun 2 în 1 este disponibil în trei culori diferite - alb, roșu și albastru. Acest lucru le permite copiilor să aleagă culoarea preferată și să o personalizeze în funcție de preferințele lor. Dimensiunile pachetului sunt de 40 x 7 x 25 cm, ceea ce il face usor de transportat si depozitat.

Această jucărie pentru copii este potrivită pentru copiii cu vârsta peste 8 ani, ceea ce o face un cadou ideal pentru copiii mici care iubesc jocurile de rol și se bucură de jocurile active în aer liber. Îi va distra și îi va încuraja să-și dezvolte imaginația, coordonarea și gândirea strategică.

Pistolul a fost creat cu gândul la copii și conceput pentru a le oferi ore nesfârșite de distracție și joacă. Aceasta este jucăria perfectă pentru copii pentru băieți, care îi va distra și îi va încuraja să se dezvolte și să crească.

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
05708

Fisa tehnica

Livrat
iulie 2023
Tema / Eroul
Alții
Gen
Pentru băieți
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 16084
67,55 Lei (Fara TVA)
80,38 Lei (incl. TVA)
Un constructor interesant cu 4 turnuri și un tobogan pentru cei cărora le place să asambleze cărămizi și să-și dezvolte imaginația. Construiți structura pe șantier, încercând să aranjați elementele astfel încât bilele...
Stoc epuizatSold out
Referinta: 06897
51,56 Lei (TVA inclus) 32,49 Lei (Fara TVA) 25%
38,67 Lei (incl. TVA) 51,56 Lei
-25%
Asamblați această bucătărie minunată pe roți, folosind instrucțiunile detaliate și imaginația, apoi decorați-o cu autocolante lipicioase incluse în set. Pe lângă cuburile tradiționale în diferite dimensiuni și alte...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare