×

ARMĂ PIRAȚI 2 VARIANTE

Sunteți gata să cuceriți oceane și să capturați nave în timp ce căutați comori pierdute? Da? Apoi înarmați-vă cu pistolul și puneți pe ochi  bandajul negru obligatoriu cu simbolul pirat – un craniu și oase încrucișate dedesubt. Astfel, toată lumea va ști că ești cel mai de temut pirat care a locuit vreodată pe pământurile noastre!

Alegerea variantelor este aleatorie și în funcție de disponibilitate!

·       Dimensiuni pachet în cm: 18 x 41

·       Material: plastic non-toxic

·       Potrivit pentru copii peste 3 ani.

·       Fabricat in China

Citeste mai multArata mai putin
15,14 Lei (incl. TVA)
12,72 Lei (Fara TVA)
in stoc
Referinţă:
05718
Add to wishlist
Descriere

Pistolul pirat din carton este jucăria perfectă pentru micii pirați care visează să cucerească oceane și să captureze nave în căutarea comorilor pierdute. Acest set de pirați pentru copii oferă băieților o aventură incitantă și șansa de a se transforma în pirați înfricoșați.

Pistolul este fabricat din plastic non-toxic care este sigur pentru copii. Este ușor și confortabil de ținut, făcându-l perfect pentru mâinile mici.

Pentru a se transforma complet în rolul unui pirat, setul include și un bandaj negru cu simbolul pirat. Această bandă pentru cap este un accesoriu obligatoriu pentru orice mic pirat și se asigură că toată lumea știe că ești cel mai înfricoșător pirat care a împărțit vreodată pământurile noastre.

Setul pirați pentru copii este special conceput pentru micii pirați cărora le place să se distreze și să devină personaje din basmele lor preferate. Această jucărie va dezvolta imaginația și abilitățile creative ale copiilor, oferindu-le posibilitatea de a-și crea propriile aventuri și povești.

Setul pirat este conceput pentru a oferi copiilor distracție și bucurie de a se juca, încurajându-i în același timp să-și folosească imaginația și creativitatea. Acest produs este un cadou ideal pentru micii pirați cărora le place să se distreze și să-și creeze propriile aventuri în aer liber sau acasă.

Ești gata să te transformi în rolul unui pirat și să începi aventura ta captivantă? Apoi înarmați-vă cu pistolul pirat și puneți pe ochi petecul negru cu simbolul pirat. Cu această jucărie în mâini, vei deveni cel mai înfricoșător tâlhar de mare care a locuit vreodată pe pământurile noastre!

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
05718

Fisa tehnica

Livrat
august 2023
Tema / Eroul
Alții
Gen
Pentru băieți
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 12343
10,94 Lei (Fara TVA)
13,02 Lei (incl. TVA)
Mini set de ceai pictat cu flori proaspete. Este format dintr-un ceainic și 4 seturi de căni și farfurioare. Este timpul pentru o petrecere de ceai! ·      Dimensiuni pachet în cm: 18 x 4 x 16,5 ·      Material:...
Referinta: 16039
22,12 Lei (TVA inclus) 13,94 Lei (Fara TVA) 25%
16,59 Lei (incl. TVA) 22,12 Lei
-25%
O centură de scule și o cască care îl vor face pe micuțul tău să se simtă ca un adevărat meșter! Îmbrăcați-vă tot ce aveți nevoie, puneți-vă casca de protecție și sunteți gata să abordați o altă reparație la...
Referinta: 12505
11,45 Lei (Fara TVA)
13,63 Lei (incl. TVA)
O piramidă colorată pentru bebeluși care constă din 9 inele de diferite dimensiuni și un iepuraș zâmbitor deasupra. Pe langa faptul ca jucaria este extrem de distractiva, este si utila – stimuleaza dezvoltarea...
Referinta: 06917
35,67 Lei (Fara TVA)
42,45 Lei (incl. TVA)
Fă-ți cea mai frumoasă și colorată coafură și poți deveni irezistibilă la petrecere! Ai o „presă” in care poți pune o culoare la alegere (conține 6 culori) si poți să îți faci o șuviță de păr. Dacă doriți, puneți altă...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare